Hali Gali specijal u Dragstoru 1Foto: Promo

Najnoviji Hali Gali specijal, koji se ovim putem predstavlja na muzičkoj showcase konferenciji Kontakt, biće održan u subotu 26. marta od 22 sata, u prostoru kluba Dragstor.

„Na četiri bine kluba Dragstor, između ostalih, priliku da sviraju dobili su beogradski bend Sitzpinker koga nismo uživo videli već dve godine i predstavljaju nam pesme sa svog novog još neobjavljenog albuma. She Loves Pablo stižu iz Hrvatske kao najreprezentativniji bend tvrdog Zagrebačkog zvuka, makedonsko-slovenačka indie senzacija Rush to relax, domaći Nežni Dalibor koji je nedavno objavio svoj novi EP i kao poslednje izdvajamo Zenit Zed, novi bend frontmena dobro poznatog beogradskog sastava Presing, Zorana Kize Radovića koji stvara muziku koja je izuzetno lična, spontana, direktna i često brutalna“, najavili su organizatori i podsetili da Hali Gali specijal prednost daje bendovima koji do sada nisu nastupali na ovom događaju.

Pored njih tu su još i Bas i stega, Skier and Yeti i DJ-evi i muzički producenti: Bucalo, Traka, MANE b2b NA5A, Milf Magnet, Festival nasilja.

„Zbog svog uticaja i širokog spektra aktivnosti, Hali Gali je prerastao u muzički pokret pod čijim se kišobranom nalazi značajan broj lokalnih bendova. Pored muzičkih dešavanja izdati su: muzička kompilacija praćena tv emisijom, fanzin koji je predstavio preko 40 vizuelnih umetnika i pesnika, kao i jedan broj Hali Gali novina u saradnji sa kolektivom Matrijaršija“, podsetili su organizatori.

Festival aktuelne alternativne muzike Hali Gali održava od 2019. godine i na svakom svom izdanju pronalazi, promoviše i podržava mlade muzičke talente na srpskoj i regionalnoj sceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari