Holandija pobedila na Evroviziji, Srbija na 17. mestu (VIDEO)

Severna Makedonija bila druga na osnovu glasova stručnih žirija

Ostavite komentar


  1. Bravo Nevena, bila si odlična! EU nema emocije, oni takvu pesmu ne mogu da osete. Posebno mi je drago da Makedonija nije pobedila. Pobednička pesma je njesra…

  2. Ako je Nevena pesmu izvela ispred Srbije, ko je bio iza? Trik pitanje, kaze se „izvela u ime Srbije“.

  3. Деценијама гледам Евросонг и,бато мој,не знаш која је песма лошија од које!КАНТАСТРОФА! Хвала ти боже што наша представница није била последња!Црна хаљина а загуљена као када моја баба Радојка пере ноге у потоку!

    1. Glasam za to da Srpski nastupi ostanu normalni. Ukoliko budemo gledali okolne ekstremne trendove, bicemo samo jos jedan pajac na namestenim takmicenjima sa netransparentnim glasanjima, uz grupu privilegovanih zemalja koji uvek moraju proci. Katastrofa od cinizma. Ostanimo svoji.

  4. Cist promasaj nasih ispolitizovanih strucnjaka. Prenaduvana i lazna slika kao i sve u prokletoj srbiji.

    1. Srbija se piše velikim slovom. Tvoja mržnja, prema Srbiji, i lična nesreća, koju nosite u sebi, ne bi trebale da utiču na pravopis. Doduše, neznanje je opravdano ako niste bili na svim časovima pa ste nešto propustili.

  5. Ne sviđa mi se pojavljivanje Madone, ali ona je bacila u zasenak sve takmičare. Oduvala ih je.

  6. Makedonka je imala moćnu pesmu otpevala je moćno. Holanđanina već danima slušam na radiju i znala sam da će on pobediti.

    1. Kakva moćna pesma „Cica Mico“? Šta je u njoj moćno i po čemu se razlikuje od ostalih numera, koje će biti brže zaboravljene nego što je bilo potrebno da se komponuju. Jedino, što je za razliku od većine izglesala lepo i normalno. Sve je to politika, draga „Cica Mico“, a Severnomakedonci su nagradjeni visokim ocenama žirija kao nagradu za „kooperativnost“ odnosno, poslušnost. Velika Britanija i njenih 12 poena su najveći, najsigurniji i najbolji fokaz za to. Velika Britanija se igra sa sirotinjom i zato dodeljuje marionetama nagradu koja više liči na povodac a, naših 12 poena su rezultat naše infantilnosti od koje patimo vekovima. Ništa mi ne možemo da naučimo iz ove „muzike“. Zbog toga stalno sedimo u „magarećoj klupi“.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.