Više od polovine ulaznica za koncert svetske pop senzacije Hurts prodato je čak mesec i po dana pre 25. maja, kada će vlasnici hitova „Wonderful Life“ i „Stay“ nastupiti na ekskluzivnom koncertu ograničenog kapaciteta u Beogradskoj areni. Ulaznice za fan pit uskoro će biti rasprodate, a svim posetiocima ovog koncerta po izlasku iz Arene biće na poklon uručeni veliki posteri ove popularne grupe.


Ovaj izrazito aktuelni sastav čine pevač Theo Hutchcraft i klavijaturista Adam Anderson, čiji su apsolutni hitovi „Wonderful Life“, „Better Than Love“, „Stay“ i aktuelni singl „Sunday“ osvojili publiku širom planete za manje od godinu dana. Njihov novi singl „Illuminated“, peti po redu sa najprodavanijeg evropskog debi albuma „Happiness“ u 2010. godini, biće objavljen 9. maja. Hurts su početkom ove godine osvojili i prestižnu nagradu britanskog časopisa NME (New Musical Express) za najbolji novi bend, a prema izboru istog muzičkog časopisa nalaze se na listi turneja koje ne treba propustiti u 2011. godini. Pored raznih svetskih metropola i potvrđenih nastupa na velikim svetskim festivala kao što su Coachella, Sziget, Rock am Ring ili Isle of Wight, 25. maja po prvi put dolaze i u Beograd.

Ulaznice za beogradski koncert po cenama od 2.490 za parter i 2.990 dinara za fan pit i tribine mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, u šoping-centru Ušće, u Bilet centru na Trgu republike, dvorani Doma sindikata, lancu knjižara „Vulkan“ i „Delfi“ ili onlajn putem sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari