IDJShow žiri u novom fenomenalnom sastavu: Stiže jedna od najpopularnijih zvezda sa naših prostora! 1Foto: Promo

Nova sezona vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow biće emitovana na TV Nova, a prva epizoda biće prikazana u nedelju u 22:30h. Stručni žiri takmičenja, takozvani IDJCoach-evi koji pomažu mladim talentima da kreiraju svoj zvezdani put, ove godine dobija pojačanje, pa će se Relji Popoviću i Darku Dimitrovu, dosadašnjim članovima žirija, pridružiti jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa naših prostora – Nataša Bekvalac.

„Nemam preterana očekivanja, ali došla sam sveža i sa dobrom energijom, jasno znam šta želim. Trudiću se da svoje iskustvo, znanje i ljubav prema ovom poslu, koju negujem već više od 25 godina, prenesem na svoje kandidate i pomognem im u realizaciji njihovih ciljeva. Jedva čekam da dođemo do one najlepše faze – kreativnog rada, gde ćemo moći da se bolje upoznamo i rastemo zajedno“, izjavila je Nataša ovim povodom.

U susret drugoj sezoni sa novom članicom IDJCoach tima, Relja je istakao: „Nataša je divna osoba, super se slažemo, i izuzetno sam srećan što je tu. Ovo je novi početak, nova energija i sve je drugačije, iako se već osećam kao svoj na svome. Poenta ovog show-a je da iz njega izađu talentovani ljudi koji dalje nastavljaju svoje karijere i to je kolektivna pobeda svih nas u žiriju“.

IDJShow žiri u novom fenomenalnom sastavu: Stiže jedna od najpopularnijih zvezda sa naših prostora! 2
Foto: Filip Krainčanić

Darko Dimitrov, višestruko nagrađivani muzički producent, rekao je da će se truditi da bude desna ruka takmičarima i da im pomogne da izgrade karijeru kakvu žele: „Moj posao je da napravim pevače koji će da grade scenu i pomažu i ostalima posle. Mislim da pravi mentor može da pomogne takmičaru da napravi svoj stil i da da originalan pečat onome što radi. Ako oni daju svoj lični pečat – onda sam uspeo.“

Voditeljka emisije ostaje dobro poznato IDJShow lice – Danica Nikolić.

IDJShow žiri u novom fenomenalnom sastavu: Stiže jedna od najpopularnijih zvezda sa naših prostora! 3
Foto: Filip Krainčanić

U prvim epizodama show-a gledaćemo audicije, tokom kojih će IDJCoach-evi, od nekoliko hiljada kandidata, odabrati 36 takmičara koji će se kroz dalje faze takmičenja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobednik moći da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere.

U toku takmičenja glas publike ima ključnu ulogu, budući da se ocene takmičara baziraju na lajkovima, pregledima, praćenjima i slušanju na platformama kao što su YouTube, Spotify, TikTok i Instagram. Učesnici kroz ovaj show razvijaju i svoje digitalne platforme, a samim tim dobijaju i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

IDJShow žiri u novom fenomenalnom sastavu: Stiže jedna od najpopularnijih zvezda sa naših prostora! 4
Foto: Filip Krainčanić

Prva sezona takmičenja, u kojoj je titulu pobednice odnela Amna Alajbegović, postigla je izvanredan uspeh i pobrala velike simpatije gledalaca. Spotovi takmičara na YouTube-u dostigli su 50 miliona pregleda, 400.000 lajkova, 20 miliona strimova na platformama Spotify, Deezer, Apple, dok pojedinačni video klipovi na kanalu IDJShow broje 16 miliona pregleda.

TV Nova nastavlja da pomera granice emitovanja zabavnog programa i kreira najatraktivniji sadržaj za sve generacije, i zajedno sa IDJShow-om nastavlja da pruža podršku mlađim generacijama i omogućava im prostor da pokažu i razviju svoje talente.

IDJShow žiri u novom fenomenalnom sastavu: Stiže jedna od najpopularnijih zvezda sa naših prostora! 5
Foto: Filip Krainčanić

Nova televizijska sezona na TV Nova najavljuje najuzbudljiviju i najdinamičniju jesen, uz najbogatiji zabavni program za sve generacije i ekskluzivan sadržaj. Ne propustite jesen na Novoj i novu sezonu najpopularnijeg muzičkog show-a svake nedelje u 22:30h na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari