Iz kojih je sve zemalja i koliko poena dobila Konstrakta na Pesmi Evrovizije?

Ostavite komentar


  1. Bravo za Crnu Goru i Hrvatsku. Skandalozno je da ni jedna naša TV nije emitovala ovacije Hrvata iz Zagrebačkih kafića kada je Srbija proglašena finalistom. To narod treba da vidi i da zna a ne da sluša političare kako nas svađaju.

  2. I momci iz Ukrajine na žalost znaju kako su došli do prvog mesta. Umetnost,kultura, sport ne smeju da budu deo politike.

  3. ovi prebroje glasove iz 40 zemalja za 15 min…a mi jos brojimo…

  4. Да ли је било ко изненађен с обзиром на то да Украина мора победити а Србија није увела санкције Русији .

  5. veliko HVALA, naročito Hrvatima. Glasali su verovatno ne obraćajući pažnju na pritiske u ovom političkom ludilu koje je zahvatilo Evropu.

  6. Po mom subjektivnom mišljenju, Konstrakta je imala najozbiljniju pesmu. Ali o njoj se moralo i razmišljati, a ne samo slušati i gledati.
    Ostale su bile u okviru uobičajenih festivalskih limunada.
    Pobeda Ukrajine je politička, pobedila je pastirska pesma.

  7. Zašto od našeg žirija 12 poena Azerbejdzanu?Da li je moguće?Razumem da je publika kod nas glasala za Moldaviju pesma je slična našem folkloru ali glasovi srpskog žirija sumnjivi.

  8. @Marko
    „Pišete gluposti,Severna Makedonija nije dala ni jedan poen Srbiji.“

    Glupo je da komentarišete nešto što očigledno niste pratili. Od makedonskog žirija smo dobili 10 a od publike 12 poena.

  9. @Snežana
    15. maja 2022. u 14.20
    „Ni Republika Srpska nije dala glas“

    Vi se šalite ili ste stvarno glupi?

  10. U zlu se poznaju prijatelji, hvala komsijama na objektivnosti… Pamti pa uzvrati!

  11. Mi smo dobili najvise poena od publike ako se izuzme Ukrajina jer se zna zasto su toliko poena dobili od publike! A sto se tice zirija, to nema potrebe komentarisati jer je svima u svetu sve jasno kako se glasalo. Cuj UK da je dobio onoliko poena od zirija hahaha ajde da je Moldavija ili Spanija. Nemacka dobila 0 poena a nije im losa bila pesma nego se zna zasto, jer nisu jos poslali vojnu pomoc Ukrajini, itd…

  12. Braaavoo Konstrakta !!! Hvala divnim komšijama na glasovima, koji su pokazali da je pobedila muzika/poruka, a ne politika. I još jedno zapažanje, da li je onoliki broj poena osrednjoj pesmi Azerbejdžana, zapravo ulizivanje za povoljniju nabavku nafte ??!!

Ostavite komentar


Scena

Šta kažu psiholozi, zašto muzika Tejlor Svift tera na plač ? 9

Šta kažu psiholozi, zašto muzika Tejlor Svift tera na plač ?

Obožavaoci su jedva čekali suze za koje su bili uvereni da će doći s 11. studijskim albumom Tejlor Svift  The Tortured Poets Department, a čini se da su bili pravu. Dvostruki album prvo je njeno izdanje nakon prekida šestogodišnje veze s glumcem Džoom Alvinom, a obuhvatio je osećanja ljutnje, tuge, čežnje i zbunjenosti na koje su njezini obožavatelji navikli, piše CNN.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.