Ovogodišnja Jelen Top 10 turneja počinje u Šapcu 13. aprila i Sremskoj Mitrovici 15. aprila, među bendovima čiji su nastupi za sada potvrđeni nalaze se: Elekrični orgazam, Darkwood dub, Bjesovi, KKN, Obojeni program, Block out, Hypnotized, Atheist Rap, Let3 (kao gosti) i 16 Osam 23.


Prvu Jelen Top 10 turneju obeležilo je preko 100 sati žive rok svirke u 14 gradova, 10 bendova i više od 10.000 posetilaca uz besprekornu organizaciju, odlično druženje i sjajan provod sa publikom. Godinu dana iskusnija, ekipa Jelen Top 10 se iz studija vraća na točkove, okuplja najbolje rokenrol bendove i kreće u pohod na 10 gradova Srbije, i šire. Kao jedina televizijska forma koja neguje kvalitetnu urbanu muziku, Jelen Top 10 će od aprila do sredine juna najširoj publici približiti savremeni domaći zvuk uz specijalne goste iz regiona. Prostori za ovogodišnji Jelen Top 10 muzički pohod birani su pažljivije – za još širu publiku, a nova sezona podrazumeva i nova pravila – koncerti će uglavnom biti besplatni!

„Ove godine očekujemo još bolji provod i sjajne svirke. Ono što je jako važno je da će i lokalni mladi bendovi u usponu imati priliku da nastupe kao predgrupe najafirmisanijim domaćim bendovima“, poručila je Ana Konjović, voditeljka emisije Jelen Top 10.

Prva stanica ovogodišnje rokenrol avanture je Šabac i sala Doma Vojske, čija će vrata biti otvorena za 1.500 ljudi, a Jelen Top 10 karavan se nakon samo dva dana seli u Sremsku Mitrovicu u salu SPC Pinki gde će obradovati čak 2.500 ljubitelja rokenrola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari