Kako su album „Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju“ Riblje čorbe i još nekoliko kultnih ploča iz osamdesetih ponovo dospeli u vrh najprodavanijih u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Za nas koji smo odrastali uz Čorbu ovaj album je bio i ostao šok, od teškaške rok grupe postali su muzička verzija Borinog projekta “Bora Đorđević priča gluposti” i nikada se nisu vratili u rokerski svet iz sveta zabavljačkog orkestra.

  2. Da li biste ovaj članak mogli da prevedete na srpski jezik? Ako mi se čitaju novine na hrvatskom, posetiću njihove portale, a ne srpski portal.

  3. Poslednji album Čorbe koji sam kupio bio je „Mrtva priroda“, posle toga su otišli u pravcu koji mi nije prijao. Leb i Sol su mi jedina grupa čije albume, sa uživanjem, mogu slušati i danas. Ostalo, ako se zavrti na radiju.

  4. А ја се годинама хвалим да имам све чорбине албуме…ццц…идем да се покријем преко главе.
    Сасвим сигурно да је то време било ренесанса за рок сцену на овим просторима.У зависности од расположења увек си могао пустити себи добру музику.Идем да слушам идоле.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.