Kako su glasali građani Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije?

Ostavite komentar


  1. Znači, naši muzički stručnjaci (članovi žirija) pobedničkoj kompoziciji (Ukrajini) nisu dali ni jedan poen.

  2. Blagi užas,prvo od sastava žiria a potom i od glasanja.Ne dati Ukrajini ni jedan bod je dokaz diletantizma ljudi u žiriu,može biti dva razloga za to prvi da su navijački glasali zbog predstavnika Srbije smatrajući Ukrainu kako konkurenta za pobednika ili pak zbog mržnje prema Ukrajini zbog rata sa majčicom Rusijom.

  3. Meni su glasovi žirija totalno promašeni. Šta su oni slušali ja ne znam

  4. Ukrajinci dobli 7 poena od nas a ukupno 439 od 468 mogućih.
    Što znači da su od ostali 38 zemalja u proseku dobili 11.4 poena .
    Kako je to uopće moguće?

  5. Da li je poznato ko su bili članovi stručnog žirija Srbije u finalu i polu-finalu?

  6. Ajde, kako ste naivni u komentarima, a nije vam čudno što stručni žiri Ukrajine nije Srbiji dodelio nijedan bod?! I još koliko stručnih žirija iz drugih zemalja? Ukrajinska pesma jeste možda za top 10, ali, realno, bilo je boljih i kvalitetnijih izvođača koji su zaslužili pobedu (počev od naše Konstrakte). Svakako je čudno što je naš žiri maksimalan broj bodova dodelio Azerbejdžanu, od njega je itekako bilo boljih… Ukrajina je od 36 zemalja dobila glasovima publike po 12 i 10 bodova, jedino su od Malte i Makedonije dobili po 8, i najmanje od Srbije – 7 bodova. Stvarno ne znam na koju foru, da li je moguće da je baš u svim tim zemljama publika toliko bila pogođena pesmom?!

  7. Drago mi je što je srpski žiri glasao kako je glasao i što nije glasao iz simpatije prema Ukrajini. Mislim da ju je publika stavila na realno mesto. Pesma jeste lepa i po mom mišljenju je zaslužila da bude u vrhu, ali daleko od toga da bude prva.

  8. Naša publika je dala 12 Moldaviji i 10 Španiji(kao da se glasalo za Grand i Saru)? Ne znam kako smo uopšte izglasali Konstraktu. O ukusima ne treba raspravljati, ali da toliki broj glasova ode u ove dve zemlje?

  9. Naš žiri i publika, ničim izazvani, pokloniše Estoniji 16 poena, a samo publika Moldaviji 12, dok su obe zemlje nas častile s nulama! S druge strane, Grčkoj nismo dali nijedan bod, a njihova publika je nama 8. Razmislimo malo ko su nam prijatelji i kome smo mi prijatelji. I koga biramo za stručni žiri.

  10. Ne znam sta je gluplje, glasanje žirija ili navijački komentari…cuj ovoga grčkoj nista nismo dali bodova, pa kad je blagi uzas pesma…

  11. Najbolja pesma je iz irske u polufinalu a i kipar ne zvuci lose.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.