Kakve su Tviter reakcije na Konstraktin nastup: Umetnica je sijala i oprala! 1foto (BETAPHOTO AP Photo/Luca Bruno)

Euforija i oduševljenje preovladali su na Tviteru nakon nastupa kandidtkinje Srbije u polufinalu na Evroviziji, koja se u ovim trenucima bori za ulazak u finale koje sledi u finalu 14. maja u Torinu.

Umetnica je sijala; Jeste li uplatili PIO?; Umetnica, pokidala!…, samo su neke od reakcije na ovoj društvenoj mreži.

Takođe, neki od njih su se pitali zbog čega Konstrakta ne ide na „repeat“, a referisalo se i na njene konkretne pokrete tokom nastupa, poput onog kada je „prekstila nogu“.

Čuveni bivši voditelj Ritam srca na B92 iz devedesetih, Srđa Anđelić, napisao je: „Mi ne sedimo na dve stolice, mi stojimo na šanku, visimo sa lustera, bre, bože zdravlja, bože pomozi“, regerirajući na šizofrenu spoljnu politiku Srbiju.

Takođe, primećeno je da voditeljka u Torinu, inače jedna od najpoznatijih italijanskih izvođačica, Laura Pausini, uoči početka polufinala, istakla da je broj tri, pod kojim je nastupala srpska predstavnica, magičan broj.

Inače, kako prenosi N1, predstavnicu Srbije Anu Đurić Konstraktu publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a zvaničan Tviter nalog Evrovizije joj je posvetio više objava.

Zatim su u drugoj i trećoj objavi napisali „BITI-BITI-BITI-BITI ZDRAVA“ uz emotikon tapšanja i video snimak.

Podsetili su i da je ovo prvi put u istoriji da je neko pevao na latinskom jeziku, a prilikom objave o broju tvitova posvećenih Konstrakti naveli su da su „sigurni da je većina tapšala sa Konstraktom dok je tvitovala“.

Tviter nalog BBC posvećen Evroviziji takođe je pomenuo Konstraktu i naveo da „u 2022. dok peremo ruke ne pevamo Srećan rođendan, već ovo“ uz snimak nastupa sa Evrosonga.

 

https://twitter.com/mitjaman/status/1524834208413253632

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari