Prvi put, zajednički koncert bendova KinoKlub i Lenorestate održaće u nedelju, 6. novembra od 21 sat u Gan klubu, zajedno sa predgrupom iznenađenja. KinoKlub je mladi alternativni bend iz Zagreba koji se sa svojim hitovima kao što su „Za nju“, „Vrati se u Zagreb“ i „Nije bjed, imamo 20 minuta pješke“ probio na vrh zagrebačke scene.

Bend za sada ima jedan studijski album „Ajmo klinci“ koji su mnogi muzički kritičari ocenili veoma pozitivno. Iako je prošlo dosta od izlaska prvog albuma, neke pesme se i dalje vrte po čartovima širom Balkana. KinoKlub je osvojio više prestižnih nagrada u Hrvatskoj, a jedna od najvećih je najbolji mladi bend godine. Prvi put KinoKlub svira uživo u Beogradu.

Leonrestate je takođe mladi alternativni bend, ali ovog puta iz Beograda. U januaru 2011. su izdali svoj prvi demo EP pod imenom „Colors of random memories“. Iako veoma mlad, bend svirao na ovogodišnjem Exit festivalu na Exit Music Live stejdžu, i dobio veoma pozitivne kritike. Bend trenutno završava prvi demo album koji će imati isto ime kao i demo EP. U planu su sedam koncerata po Srbiji u decembru, i „UK tour“ u januaru 2012. (London, Mančester, Birmingem, Lids, Glasgov i Cardif). U planu im je i izdavanje albuma van granica naše zemlje. Lenorestate ovog puta će nastupiti u nešto mlađoj i još talentovanijoj postavi. Karte se mogu kupiti u pretprodaji, po 250 dinara, u kafeu Šikarica, Skadarska 22, a moći će da se kupe na ulazu u Gan klub, po istoj ceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari