KOIKOI predstavlja Srbiju i region u finalu Evropskog muzickog programa Hemi Music Awards 1Foto: Promo

Dok šarenoliki muzički sastav KOIKOI KOIKOI priprema svoj prvi veliki koncert u Amerikani Doma omladine koji će se održati 16. aprila sa početkom u 20:00 h, stižu sjajne vesti kako za bend tako i za Srbiju i region.

Naime, KOIKOI je ušao u finale Evropskog muzickog programa Hemi Music Awards kao predstavnici iz Srbije sa još osam bendova iz Centralne i Jugoistocne Evrope, što je sjajna vest za domaću muzičku scenu.

Takođe, bend je uvršten u novi program koji je pokrenula IMPALA – Independent Music Companies Association u saradnji sa Youtube-om koji se zove „100 ARTIST TO WATCH“. Na listi prvih 100 našlo se i 10 vrhunskih izvođača iz naše regije, koji su svaki na svoj način obilježili prošlu godinu. KOIKOI je jedan od bendova koji sa ponosom predstavlja region, a među odabranima su i Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, Koala Voice, Marčelo itd.

Još jedna sjajna vest je da je bend sa spotom za pesmu „Misisipi“ ušao u izboru za najbolji spot na Music Video Awards 2021!

Na krilima ovih sjajnih vesti bend uveliko priprema svoj spektakularni koncert u Domu omladine, a evo šta frontmen benda, glumac Marko Grabež, najavljuje svojoj publici pred koncert: „ Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rock/pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji pripremamo za svoju publiku. Ovaj nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda koji će ovim koncertom prvi put izaći iz okvira klubske svirke i prikazati se u svom punom sjaju“

Ulaznice su u prodaji na https://www.tickets.rs/, a trenutno je u toku je prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 700 rsd. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.200 rsd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari