Koncert Škole pevanja Ksenije Kočetove u SKC-u Kragujevac 1Foto: Z.S.M.

Večeras u Kontakt galeriji kragujevačkog Studentskog kulturnog centra održaće se koncert Škole pevanja Ksenije Kočetove.

Grupu kreativaca i entuzijasta okupljenu u Centru za kulturni razvoj „Kočetova Art“ pokrenula je želja za buđenjem samosvesti i edukacijom u svakom životnom segmentu – umetnosti i kulturi, ekologiji, sportu, međuljudskim odnosima, pozitivi života i društva, ljubavi.

SKC Kragujevac je prva institucija koja je prepoznala viziju ovog udruženja i koja je svesrdno pomogla u realizaciji njihovog prvog projekta – Škola pevanja Ksenije Kočetove.

Koncert Škole pevanja Ksenije Kočetove u SKC-u Kragujevac 2
Foto: Promo

Nakon tri meseca rada i zabave, priveli su kraju pripreme prvog završnog koncerta na kojem će nastupiti mladi talenti: Vuk Mijailović, Srna Šebek, Jovana Nešković, Anđela Milosavljević, Anđela Radulj, Doroteja Egarić, Olga Zholudeva (Rusija), Sofija Janković i Ema Ilić u pranju benda Mama’s back.

Bend čine muzičari: Aca Pejčić – tenor saksofon, Kosta Vukašinović – trombon, Aleksandar Uzelac – klavijatura, Nemanja Teofanović – gitara, Nemanja Ristović – bas i bubnjar Dragan Jovanović.

– Cilj i ideja udruženja je da svoja znanja i saznanja prenese svim generacijama, da spoznaju kako da istinski vole, da nađu zabavu u onome što rade i čime se bave, da poštuju sebe i svet oko sebe, da nauče da sami uče, da prevazilaze postavljene granice i da nauče da granice ne postoje, poručuju organizatori iz SKC-a Kragujevac.

Oni pozivaju Kragujevčane da dođu večeras i uživaju u dobroj pop, fank, rok muzici i sjajnom zvuk, da čuju svetske hitove u izvođenju polaznika škole i uvere se šta su sve ovi mladi ljudi postigli za tako kratko vreme.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari