Fusion bina je tokom prethodnih godina za mnoge posetioce postala duša Exit festivala. Kao jedna od najvećih bina Exita, tokom godina je postala sabirni centar svih posetilaca i mesto na kojem se susreću ljudi svih godišta, nacija i muzičkog ukusa.

Već 11 godina Fusion je mesto na Exitu gde su koncerti non-stop, gde bendovi sviraju do šest ujutru i sa publikom dočekuju svitanje. Ovo je bina gde su nastupala sva najeminentnija imena rok, pop i alternativne domaće i regionalne scene, a takođe i mnogi dobro poznati strani sastavi. Neka od najvećih imena koja će ove godine nastupiti na Fusion bini su: Beirut, Go Back to the Zoo, House of Pain, Laibach, Hadouken!, Mizar, Urban&4, Partibrejkers, De Staat, Eva Braun, Superhiks i Tri-O-Five.

I ove godine Fusion bina predstaviće veliki broj domaćih bendova i izvođača iz regiona. Pored već potvrđenih domaćih izvođača, nova imena na Exitu su Eva Braun, Veliki prezir, Nežni Dalibor, Multietnička atrakcija i Ola Horhe. Skoro svi domaći bendovi koji nastupaju na Fusion bini su i izvođači sa Exit etikete za besplatan doaunloud na sajtu exitmusic.tv. Album retrofuturističkog benda Ola Horhe je na sajtu exitmusic.tv reizdat juče, dok je Nežni Dalibor oba svoja albuma izdao na Exit etiketi, a novi, pod nazivom „Normalan život“, predstaviće publici Fusiona, koja će imati priliku da premijerno čuje i povratnički album Eve Braun, „Playback“, koji će biti objavljen 1. juna. Kicoši u špicastim cipelama i s velikim brcima, Multietnička atrakcija, prirediće još jedan potpuno šarmantan nastup, dok će Veliki prezir još jednom dokazati zbog čega je Vojvodina izvor najboljih pop bendova u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari