Konstrakta iz Beograda iznenadila publiku u Madridu 1Foto: Printscreen/ YouTube/ Eurovision Song Contest

U Madridu je održan poslednji predevrovizijski koncert na kojem je nastupilo 29 ovogodišnjih učesnika „Evrosonga“ u Torinu. Predstavnica Srbije Konstrakta nije bila u mogućnosti da nastupi u španskoj prestonici, ali je ljubiteljima „Pesme Evrovizije“ priredila posebno iznenađenje.

Na evrovizijskom koncertu u Madridu španskim fanovima predstavilo se 29 takmičara ovogodišnjeg „Evrosonga“.

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je zbog zdravstvenih razloga bila sprečena da prisustvuje događaju u Madridu, ali je prisutnima u dvorani poslala specijalne pozdrave na španskom.

„Zdravo, ljudi. Beograd ovde. Mnogo sam tužna što nisam sa vama večeras. Očigledno je da nisam dovoljno prala ruke. Ne dajte se zavarati, dame i gospodo, ja ne znam španski, samo sam gledala ‘Korak napred’ godinama. Ljubim vas“, navela je Konstrakta u video-poruci.

Uprkos tome što nije mogla da nastupi, predstavnica Srbije pripremila je i poseban nastup za publiku u Madridu, koji je bio drugačiji od onoga što smo videli u Izraelu i tokom nastupa u emisiji u Hrvatskoj.

 

„Pesma Evrovizije“ se bliži. Prvo polufinale se održava 10. maja, a dva dana Konstrakta nastupa u drugoj polufinalnoj večeri. Finale, u kojem će nastupiti 25 predstavnika, zakazano je za 14. maj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.