Kraljica latino muzike prozvala Pikea: Vučica nije za početnike 1Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

„Mislio si da ćeš me povrediti, ali ja sam se vratila još jača“, poručila je Šakira u novoj pesmi, koju je izvela na BZRP Music Sessions #53, a auditorijum spekuliše da je prozivka upućena njenom bivšem mužu, fudbaleru Barselone, Žeraru Pikeu.

„Zamenio si ferari za tvingo, roleks za kasio“, istakla je pevačica u pesmi pošto se posle 12 godina razvela od fudbalera jer se Pike upustio u vezu sa studentkinjom Klarom Čia Marti.

„Vučica kao ja nije za početnike, ni za tipove poput tebe“, otpevala je pevačica u pesmi, nakon što je u javnosti isplivao snimak kako Pike svoju mlađu devojku uvodi u njihov porodični stan dok pevačica nije kod kuće.

Šakira inače ima tendenciju da bude u pravu i da izađe kao pobednica iz situacija u kojima je potcene. NJoj na primer, nastavnica muzičkog u osnovnoj nije dozvolila da se priključi školskom horu, rekavši joj da ima loš glas i da „zvuči kao koza“. Bilo bi interesantno upitati nastavnicu muzičkog šta sad misli o jednoj od najpopularnijih svetskih izvođačica.

Šakira Izabel Mebarak Ripol, rođena 2. februara 1977, kolumbijska je pevačica i tekstopisac, i za nju se koristi referenca „kraljica latino muzike“. Peva na španskom i engleskom i vlasnica je mnogobrojnih nagrada. Od svoje sedme godine komponuje muziku i piše tekstove. U tinejdžerskom periodu je nastupala po priredbama, a pošto je impresionirala pozorišnu producentkinju Moniku Arisu, ona je odlučila da joj pomogne u karijeri.

Singl „La Tortura“ koju izvodi sa Alehandrom Sansom je dostigao prvo mesto u Španiji i dvadeset i treće mesto na top-listi U.S. Billboard Hot 100, a u Kanadi i Americi je ostvarila najbolju poziciju za pesmu na španskom jeziku, ikada. Uspeh pesme se velikom brzinom širio svetom, i dostigao prvo mesto evropske top-liste, i tamo ostao nekoliko nedelja. U Americi je „La Tortura“ bila rekordnih 25 nedelja na prvom mestu liste Billboard Hot Latin Tracks chart.

Inače, španske vlasti su prošle godine optužile Šakiru za utaju poreza od 14,5 miliona evra. NJoj prema tim optužbama preti zatvor od osam godina, uz novčanu kaznu od 23,8 miliona evra ako bude proglašena krivom. Šakira je negirala optužbe i odbacila ponudu tužilaca o nagodbi i odlučila se da ide na suđenje.

„Španske poreske vlasti su videle da izlazim sa španskim državljaninom i počele su pljuvačine. Jasno je da ih zanima samo novac“, rekla je Šakira za magazin El.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari