Legendarni muzičari Masimo Savić i Vlatko Stefanovski za vikend na Tašmajdanu 1foto: Stefan Rajhl

Koncerti Masima Savića (subota) i Vlatka Stefanovskog (nedelja) svečano će zatvoriti letnju scenu na Tašmajdanu. Nastupi legendarnih muzičara biće održani ovog vikenda, u 21 čas.

Nakon uspeha hita „Mali krug velikih ljudi“ Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našala na svim top listama.

„Putujemo i kad stojimo“ svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter.

Legendarni muzičari Masimo Savić i Vlatko Stefanovski za vikend na Tašmajdanu 2
foto: Marko Grubišić

Na mnogobrojnim koncertima tokom leta, publika peva i uživa u novoj pesmi i Masimo se raduje da je predstavi i pred beogradskom publikom, ukazano je u saopštenju za medije.

„Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja. Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najljepše emocije. Garntujem vam da ćemo dati sve od sebe jer želimo da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni, “ izjavio je Massimo povodom nastupa na Tašmajdanu.

Povodom narednog koncerta u saopštenju je istaknuto da će posetiocima veče biti ulepšano romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima muzičkih akorda na tašmajdanskom koncertu Vlatka Stefanovskog i V3 Tria.

Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog će upotpuniti i V3 Trio te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici Tašmajdana.

Stefanovski i V3 trio će spojiti naizgled nespojive stvari poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a, stvarajući zanimljive i prelepe zvučne pejzaže.

„Zadovoljstvo mi je da nastupam na Tašmajadanu i to još sa podmlađenim sastavom, sa Triom V3 , mladom ritam sekcijom koju čine Ivan Kukić na bas gitari i moj sin Jan na bubnjevima. Bez obzira na godine njih dvojica zvuče neverovatno mlado i entuzijastično, i njihova energija mi daje vetar u leđa. Drago mi je što sam sarađivao sa njima i na poslednjem albumu. Divno je svirati sa ljudima koji su stalno nasmejani. Nadam se da će i publika koja dođe na predivni Tašmajdan uživati i otići zadovoljna i ispunjena“ izjavio je Stefanovski povodom predstojećeg nastupa.

Za ulaz na Tašmajdan potrebno je: ili sertifikat o vakcinaciji, sertifikat o preležanom Covidu, ili negativni PCR ili antigenski test. Svi uz kupljenu kartu mogu da urade BESPLATAN antigenski test u Aqualab-u, troškove pokriva organizator u saradnji sa laboratorijom. Lokacije i radna vremena možete videti na sajtu www.aqualab.rs.

 

 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.