Marko Louis objavio spot za pesmu “Ja sam želeo”: Videom najavljuje i svoj veliki predstojeći koncert 1 Foto: Rene Miškolci

Talentovani muzičar Marko Louis objavio je novi spot za pesmu “Ja sam želeo” koja je novi singl sa šestog studijskog albuma „Beskraj II „ objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration.

Muziku i aranžman potpisuje Marko Louis, tekst Slavko Milovanović, a reditelj spota je Rene Miškolci.

– Pesma “Ja sam želeo” je bila poslednja u izboru za album Beskraj II jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pesmama Ćutaću, Ružice koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam da će i “Ja sam želeo” da nastavi tim putem. Verujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom – rekao je Marko Louis.

Muzičar je dodao da je reditelja Renea upoznao na snimanju dokumentarnog filma “Gru tu je “ i da je on radio spot za pesmu “Dude” za Nečistu krv.

– Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan – kazao je Marko Louis.

Sa novom singlom Marko najavljuje pre svega koncert u Domu Omladine Beograda 21. decembra gde je imao nezaboravne trenutke.

Marko je tokom cele godine koncertno aktivan i veoma vredan, kreativan u svom studiju gde osmišljava nove pesme i sarađuje sa mnogobrojnim kolegama što ga ispunjava i čini srećnim.

Predstoje mu nastupi:

20. oktobra u Podgorici
26. oktobra u Čačku
2. novembra Jazz Festival, Kragujevac
10. novembra Pančevo dvorana Apolo…

Sa zadovoljstvom će učestvovati i u koncertnom projektu Disney 100.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari