Metju PeriMetju Peri, foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Metju Peri preminuo je u oktobru, a sada je objavljena njegova oporuka.

Metju Peri ostavio je oporuku koju je sastavio pre nekoliko godina.

Prema dokumentima do kojih je došao magazin Pipl, Peri će ostaviti „većinu svojih stvari“ fondu Alvi Singer Living Trustu, koji je osnovao i nazvao ga po liku iz filma Vudija Alena iz 1977. godine, Eni Hol.

Glumčev otac Džon Peri i majka Suzan Morison navedeni su kao korisnici fondacije. Polusestra Kejtlin Morison i bivša devojka Rejčel Dan takođe su navedene kao korisnici. Metju je napravio testament 2009.

Otkriveni izvršioci testamenta

U testamentu je naveo da deca koju bi mogao da ima posle 2009. godine neće imati izričito pravo na njegovo bogatstvo. Na kraju krajeva, glumac nije imao dece.

Dokumenti takođe pokazuju da je Peri imao više od milion dolara lične imovine kada je umro. Taj milion dolara nije ograničen samo na nakit, nameštaj, umetnička dela i automobile.

Za izvršioce testamenta imenovao je Lizu Ferguson i Robin Ruzan. Pošto se Robin odrekao zajedničkog izvršenja testamenta, Ferguson bi trebalo da se pojavi sam u Višem sudu Los Anđelesa 10. aprila na saslušanju.

Peri je preminuo u subotu, 28. oktobra 2023. u svom domu u Los Anđelesu. Imao je 54 godine. Obdukcijom je kasnije utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim dejstvom ketamina i utapanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari