Drugi po redu Šumadija fest održaće se 24. i 25. avgusta u Kragujevcu na platou ispred Šumadija sajma, u organizaciji Udruženja građana Šuma fest.

Prvo festivalsko veče rezervisano je za ljubitelje rok muzike. Nastupaju Zabranjeno pušenje, Orthodox Celts, Vatra, Čovek bez sluha i Stars Inc, kao i demo bendovi koje je na konkursu za učešće demo bendova na drugom Šumadija festu odabrala publika: The Bite (Beograd), Empathy (Zrenjanin), Brainwashed (Kragujevac) i Deadly Mosh (Kragujevac). Drugog dana festivala dominiraće elektro i dens muzika, a publiku će zabavljati: Makao Band, TDI Party Crew (DJ Marko Španac, DJ Kizami i MC Pop), DJ Herman i DJ Muki.

Ove godine festival će, osim muzičkog programa, sadržati i umetničke radionice, crtanje grafita, izložbe i predavanja na temu zaštite životne sredine. Organizatori najavljuju i sportska takmičenja u streetball basketu, odbojci na pesku i ekstremnim sportovima. Umetničke i sportske manifestacije i prateći sadržaji će se održavati na platou i na glavnoj bini.

Cena ulaznice za 24. avgust je 400 din, za 25. avgust 300 din, dok komplet ulaznica za oba dana iznosi 600 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari