Dileme više nema, Beograđani će na Kalemegdanu 18. juna slušati i britansku pevačicu Ejmi Vajnhaus i američkog muzičara Ričarda Melvila Hala, poznatijeg kao Mobi. Ulaznice za verovatno najveći koncertni događaj u regionu moći će da se kupe od ponedeljka po cenama od 3.300 i 3.800 dinara za parter, odnosno 4.500 za fan pit.


Za Ejmi Vajnhaus ovo će biti prvo gostovanje u Beogradu, tako da nema sumnje da će pored novih numera sa trećeg albuma, koji tek treba da objavi, pevati i najveće hitove sa prva dva ostvarenja („Frank“ iz 2003. i „Back to Black“ iz 2006). Slavna Britanka je fanove oduševila serijom povratničkih koncerata u Brazilu početkom godine, posle dvogodišnjeg odvikavanja od alkoholizma i narkomanije. Za Mobija će ovo biti već treći boravak u Srbiji. Prvi put je u Beogradu nastupio u klubu Industrija 1996. godine, kada je još bio na početku blistave karijere, a sada se vraća sa više od 20 miliona prodatih primeraka svojih albuma. Pre dve godine slavni Amerikanac svirao je i na Egzit festivalu u Novom Sadu. Povod za novi dolazak u Srbiju ležu u tome što je nedavno objavio maksi singl izdanje sa tri nove pesme. Za 16. maj najavio je i objavljivanje desetog studijskog albuma „Destroyed“.

Koliku je ekskluzivu Avalon produkcija omogućila Beograđanima što će na sceni, po ceni karte za jedan koncert, gledati i Ejmi i Mobija možda najviše govori činjenica da će američki muzičar sa slavnom Britankom zajedno nastupiti još samo u Atini 22. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari