Najglasniji njujorški bend "A Place To Bury Strangers" sutra u Dragstoru 1Foto: Promo

– Najglasniji bend u Njujorku A Place To Burry Strangers vraća se u Dragstor nakon sedam godina. Bend će beogradskoj publici predstaviti materijal sa novog albuma See Through You koji su izdali početkom februara. Koncert će biti održan sutra (22. mart), a vrata kluba se otvaraju u 20 sati – najavili su organizatori koncerta.

Legendarnom bendu na bini će se pridružiti Plattenbau iz Nemačke, koji ih prate na ovoj turneji i domaći bendovi Sveta Pseta i Gazorparzorp.

U intervjuu koji je osnivač benda Oliver Ackermann, povodom večerašnjeg nastupa, dao za portal Balkanrock frontmen je ukazao da je bend uzbuđen što će svirati uživo i da će se postarati da od nastupa naprave nezaboravno iskustvo koliko god je to u njihovoj moći.

„Uvek volim da dođem u Srbiju, proveli smo se sjajno ovde. Mislim da je samo u pitanju slučajnost zašto nismo uspeli da dođemo ranije. Definitivno je sjajna, uspešna zajednica umetnika i ljudi u Beogradu. Volim da obilazim različite barove. Nadam se da su i dalje otvoreni“, kazao je Ackermann za Balkanrock.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari