Nećak Rikija Martina odustao od optužbi za incest, pevač na društvenim mrežama napisao 'Istina prevladava' 1Foto: EPA-EFE/OLIVIER SANCHEZ

Denis Jadiel Sančez, nećak poznatog pevača Rikija Martina, odustao je od optužbi za incest, piše En-Bi-Si njuz.

Prema izveštajima, Denis je dobrovoljno odustao od slučaja, a sudija je ukinuo privremenu zabranu pristupa.

„Na virtuelnom sudskom ročištu, nećak je dobrovoljno odustao od optužbe i rekao da mu više nije potreban nalog za zaštitu“, rekao je portparol suda, a prenosi Večernji list.

Privremena zabrana pristupa, koja ističe danas i neće biti obnovljena, izdata je 1. jula u skladu sa Zakonom o prevenciji i intervenciji nasilja u porodici u Portoriku nakon što je Denis tvrdio da je imao romantičnu vezu sa Martinom i da se „plašio za svoju bezbednost“.

I Martin i Denis su prisustvovali saslušanju, a pevačev advokat je rekao da je Riki bio spreman da se direktno obrati sudiji na saslušanju i negira da je imao romantičnu i seksualnu vezu sa svojim nećakom i da ga je on uhodio.

Vest o ukidanju policijskog časa objavio je sam pevač na društvenim mrežama pod opisom: „Istina prevladava”.

Podsetimo, Denis je izjavio da je tokom sedmomesečne veze sa Martinom pretrpeo fizičke i psihičke napade. Rikijev advokat je rekao da Riki nikada nije imao seksualne ili romantične odnose sa svojim nećakom.

„Nažalost, osoba koja je iznela ovu tvrdnju bori se sa dubokim mentalnim problemima. Riki, naravno, nikada nije bio i nikada ne bi bio umešan u bilo kakvu seksualnu romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ovo ne samo da je netačno, već je i odvratno“, rekao je advokat Martin Singer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari