E-play Vas poziva na promociju spota za pesmu „Možda neko“ u Mikser hausu u četvrtak, 29. oktobra, u 20 časova: dođite da zajedno premijerno pogledamo peti po redu spot sa albuma „Obični ljudi“!

                       P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Od kraja 2013. godine uživamo u, po mnogima, najboljem do sada, albumu E-Playa „Obični ljudi“, sa kojeg su se velikom brzinom izdvojili hitovi „Divan dan“ i „LJubica“, a beogradski sastav je ovoga puta rešio da nas obraduje spotom za još jednu sjajnu numeru sa pomenutog albuma. Na nagovor svoje publike, E-Play izbacuje spot za pesmu „Možda neko“, koji će premijerno biti prikazan upravo u Mikser hausu u četvrtak. Spot su u Titelu i Beogradu snimali Milan Radojčić, Vojkan Gostiljac i Luka Trajković, a finalni rezultat će moći da vide svi koji u četvrtak budu došli u Mikser haus (Karađorđeva 46). Montažu potpisuje Marko Tisovec.

Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za „dan muzike“ pa do koncerta u Bolonji povodom „Dana Beograda“), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću…). Bend E-play je krajem 2013. objavio album „Obični ljudi“, sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi „Divan dan“, „LJubica“ i „Možda neko“. Tokom prošle godine pesma „Divan dan“ osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i „Megafon“ nagradu za najbolji singl godine.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SSlsSs83mVI]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari