„Pakao se desio, eto šta“: Sergej Trifunović potvrdio da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku na godinu dana

Ostavite komentar


  1. Pa treba ti to Sergeju.
    Ti ne postujes ni svoju zemlju a ne kamo tudju.
    To da ti bude velika opomena,da glupost se mnogo placa
    Mada budi sretan sto si dobro proso,dako ti opisujes da su pokvareni hrvati i policija.
    Pogledaj se u ogledalo.

  2. Desila se Evropska unija.
    Desila se primena zakona.
    Desilo se postovanje propisa.
    …..
    Pakao!

  3. Trebalo bi mu trajno zabraniti da putuje. Bruka nas okolo, napada prolaznike, svadja se sa policijom, vredja zene, huska psa bez povoca i brnjice na druge, izigrava mangupa, upucuje klevete i uvrede…..
    Ni nama ovde nije potreban

  4. U Hrvatskoj se Srbinu desila Hrvatska (pakao za Srbe bila i ostala). Ali, jok, gluperde srpske i dalje idu tamo na more.

  5. Sergej Trifunović nije postovao zakon zemlkje u kojoj je boravio i potpuno pravilno je iz te zemlje i izbacen.

  6. ana lalic- ana ne bih se slozio sa vasom konstatacijom. Mozda je neko i imao neugodno iskustvo tamo, ja nisam nikada a idem cesto. Desavaju se takve stvari svuda i to ne treba iskljucivo vezati za naciju ili drzavu,ali da im je policija sluzbena i profesionalna, sigurno jeste. Sergej je sigurno zasluzio to sto je dobio, jer njegovo ponasanje covek zdravog razuma ne moze opravdavati, nevezano za Srbe i Hrvate

  7. Ko te terao tamo da ides? Meni ne pada na pamet tamo vise da idem.
    Osecam se odlicno i opusteno u Grckoj.

  8. Evropska Unija i postovanje zakona i primena kazni sto kod nas nema i odmah sok. Sergej je po meni samo obrazovani Darko Lazic. Najlepse im je u Srbiji medju svojim vezama.

  9. Рођен је нови Шешељ, зове се Сергеј Трифуновић! Сад ће против ЕУ да се бори и све дрОгосрПијанце преведе на своју страну, све који су га фанатично за ЕУ док је био: подржавали.

  10. Suština je u sledećem.
    Kada dođe hrvatski umjetnik u Srbiju mi se prema njemu ponašamo snisishosljivo kao da je učinio čast time što se udostojio da nas posjeti. Može kritikovati Srbiju i raditi šta hoće niko mu ništa ne smije zamjeriti.
    Kada dođe srpski umjetnik u Hrvatsku oni se prema njemu ponašaju kao prema svakom strancu. To se odnosi i na one Srbe koji misle da će pljujući svoj narod i svoju državu kod Hrvata dobiti neke simpatije.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.