Pesma kojom će grupa Hurricane predstavljati Srbiju na Evroviziji (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pretpostavljam da odlazak finansiraju neke grupe tipa Velja Nevolja, to mi je nekako prva asocijacija nakon slusanja i pregleda spota.

  2. O, gospode boze. Diletantska kulturna aproprijacija loseg ukusa. Mozda da se jos vise razgolite, stave jos vece suncane naocare i dodaju koji kubik u usne. Gde je tu pesma?

  3. Svaki dan se može videti i slušati sijaset ovakvih stvari na Pinku.

  4. Ko je ponosan sto nas ovo,predstavlja?Ovo je jos jedna potvrda,da smo ono,gde nas svet vidi,na dnu svake lestvice vrednosti.

    1. Katastrofa.Gore nisu mogle i da su htele.Proslogodisnja pesma im je bolja.

  5. Kakva grozota. Ovo je užas. Reči pesme su katastrofa. Kao da u Srbiji nema boljih tekstopisaca. Očigledno je ko ih forsira.

  6. Sve vise me je sramota da kazem da sam rodjena u bivsoj Jugoslaviji ( delu koji je sad Srbija ). Pre 43 God. kad sam stigla u Holangiju bila sam ponosna na to. Sva sreca sto vec dugo ovde zivim, sto me dragi prijatelji dobro poznaju, vole i cene pa ne moram da se pravdam i pricam da nisu svi srbi isti. Zar Srbija nema nista bolje?

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.