Pesma za Evroviziju 2024: Evo kada se emituje drugo polufinale

Ostavite komentar


  1. Tuzna je ova nasa “ evrovizija“ nema pameti,ni dara,ni talenta ni autora,uzas….to je stanje I u zemlji… beznadje odavno….dno tesko

  2. Tamo na Eurosongu ne pobeđuje kvalitet!Od kada postoji Evrovizija,jedina kvalitetna i teška pesma za pevanje je ,,Molitva“tj.Marija sa svojim vokalom je celom svetu pokazala šta je kvalitet…sve ostalo su pesmičice…tako da ne brinite!Nemaju ni ostale zemlje kvalitet,kakva je bila ABBA…kvalitet se izgubio!Valjda ni kompozitori ni autori ne mogu da izmišljaju toplu vodu,sve je već viđeno…zato stavljaju rogove i razne nakaze…neznaju više šta da izmisle(mislim na strane države),mada su i naši počeli da kopiraju!Breskvica bi mogla dobro da se kotira…pesma je zanimljiva…spoj etno i modernog zvuka,zvuči autentično…izaziva emociju sa svojim glasom…ja se naježim kada čujem,to je dobro,ovo isto sam čula od mnogih!

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.