Objavljene pesme koje će se naći u takmičenju za predstavnika Srbije na Evroviziji (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ovo je toliko ispod prošlogodišnjih takmičara, da čak i najslabija pesma prošle godine je bolja od svih ovde.

  2. Ocajne pesme. Dosadno. Neslusljive. Potop. Da li nemaju inspiraciju oni koji prave pesme ali sve ovogodisnje su dno.. ni jedna zanimljiva. Bez stila, bez ukusa, bez ritma I reči… sramota koliko senimalo truda ne ulaze u ozbiljnost I konkurenciju. Posteno je da se ni ne pojavimo sa ovakvim pesmama koja god otisla, neće daleko.

  3. Da nema Zejne, ovo bi bio nezapamćen potop domaće muzike. Nije ni Rumba nešto ali je zato veoma slušljivo i ulazi u uho na prvu loptu.

  4. Mala Nađa pravi biser. Vrlo čista melodija, glas, nastup, pojava, emocija. Vrlo evrovizijska pesma. Takve još nismo slali. „Indigo“ isto cool. Ostalo jedva da bih trpela i na radiju u gradakom prevozu, a kamoli stavila na playlist. Zejna? To pesma, muzika? Pokradeni Gypsy Kings. Mis’im…

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.