Poznati prvi izvođači na Belgrade Beer Festu: Od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću

Ostavite komentar


  1. Posle se žalimo zbog neumerene upotrebe alkohola, naročito prilikom sedanja za volan. Koliko je života u saobraćajnim nesrećama izgubljeno zbog glorifikovanja ispijanja piva i drugih alkoholnih pića? Reklame za pivo na sve strane, a već skoro čitave dve decenije imamo i festival kojim se popularizuje konzumiranje ovog alkoholnog pića. STOP Beer Fest!

  2. Krš pazi bajaga i instruktori zadnji album ili singl izdali ore 25 godina

  3. Ušće nije mesto za festivale, eventualno za po neki koncert. Bukvalno sam ove godine planirala odmor, tako da ne budem u
    Beogradu, jer se ne da spavati pet noći, horor od buke celu noć, najgore kad se završe koncerti, pa krene neki tehno do 5h ujutru. Ajde mi što radimo, pa odspavamo dva sata i idemo kao zombi na posao, ali šta je sa bolesnima, starima, bebama? Bezobzirno od strane organizatora, grada i svih koji donose odluke. Pomerite lokaciju, ili uložite u ozvučenje, uradite nešto da građani ne pate. Znam, novac je najvažniji, sve jasno…

  4. Kada oni koji su drzali scenu odu u penziju i na onaj svet, a vec odlaze, mogu lagano festivali da stavljaju katanac.
    Sve to lici na Bikovica, bezlicno i prazno.

  5. Ništa čudno. Razni eksperti i stručnjaci ceo grad pretvorili u vašar, a neće jedan beer fest.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.