Poznato koji filmovi i serije stižu na Netflix u novembru: Evo liste noviteta 1Foto: YouTube snimak ekrana

U novembru mnogi originalni filmovi i serije stižu na Netflix.

Kako piše Index.hr, od dokumentarnih filmova preko trilera i komedija do rijaliti programa, poznata platforma za striming će svojim gledaocima ponuditi bogat sadržaj.

FILMOVI

Nyad – 3. novembra

Biografski film priča priču o 64-godišnjoj ženi Dajani Niad, koja je želela da ispuni svoj san – da prepliva 177 kilometara dug put od Kube do Floride bez zaštitnog kaveza od ajkula. Glavne uloge tumače Anet Bening, Džodi Foster i Ris Ifans.

Sly – 3. novembra

Legendarni akcioni glumac Silvester Stalone dobiće svoj dokumentarac nakon što je isti snimio njegov veliki prijatelj i bivši takmičar Arnold Švarceneger. Dokumentarac će prikazati Staloneovu priču o autsajderu, kako je uspeo da stvori likove poput Rokija i Ramba na velikom platnu i uopšte njegovu 50-godišnju karijeru.

The Killer – 10. novembra

Novi film Dejvida Finčera sa Majklom Fasbenderom u glavnoj ulozi stiže na Netfliks. Radnja se vrti oko neuspelog posla poznatog ubice, čiji se život potom okreće naglavačke. Film je adaptirana verzija grafičkih romana Aleksisa Nolenta. Endrju Kevin Voker, isti onaj koji je odgovoran za Borilački klub, radio je na scenariju. „Ubica“ će takođe biti prikazan u odabranim bioskopima 28. oktobra.

Best. Christmas. Ever – 16. novembra

Netfliksov prvi božićni hit stiže već sledećeg meseca. Ova akciona komedija pružiće nam uvid u priču dvojice prijatelja. Jedan živi savršen život, ili se bar time hvali, dok drugi želi da dokaže da život ne može biti tako savršen. Glavne uloge tumače Heder Grem, Brendi, Džejson Bigs i Met Sedeno.

Rustin – 17. novembra

Biografski film o životu i karijeri aktiviste za ljudska prava Bajarda Rastina (Kolman Domingo). Poznat je po organizaciji Marša na Vašington 1963. godine, gde je Martin Luter King mlađi održao svoj čuveni govor Imam san. O ovom filmu se takođe govori kao o jednom od potencijalnih Netfliksovih kandidata za Oskara. Džordž C. Volf je zaslužan za režiju, a glumačku ekipu pored Dominga predvode Kris Rok, Glin Turman, Aml Amin, Gas Halper, Džoni Rejmi, CCH Paunder i Džefri Rajt.

SERIJE

All The Light We Cannot See – 2. novembra

U ovoj seriji, adaptaciji istoimenog romana nagrađenog Pulicerovom nagradom, pratićemo mladu Mari-Lor (Arija Mia Loberti) dok pokušava da preživi u okupiranoj Francuskoj tokom Drugog svetskog rata. Sudbina ju je spojila sa nemačkim vojnikom Vernerom (Luj Hofman) i zajedno će morati da nađu način da ne umru u četiri epizode. Tvorac serije je Stiven Najt, dok je na produkciji radio Šon Levi.

Scott Pilgrim Takes Off – 17. novembra

Animirana serija zasnovana na stripu Skota Pilgrima, čiji je autor Brajan O’Meli, zabavljaće gledaoce kroz osam epizoda. Skot Pilgrim upoznaje devojku svojih snova, ali ubrzo saznaje da mora da tuče njene bivše momke da bi otišao sa njom na sastanak. Glumačku ekipu čine glumci iz filma Skot Pilgrim protiv sveta. To znači da Majkl Sera ponovo igra ulogu Skota, Meri Elizabet Vinsted je Ramona Flouers, Kris Evan se vraća kao Lukas Li i Bri Larson igra Envi Adams.

Squid Game: The Challenge – 22. novembra

Jedna od potencijalno najkontroverznijih rijaliti serija ikada će držati gledaoce na ivici svojih mesta tokom 10 epizoda. Ovo takmičenje je zasnovano na popularnoj južnokorejskoj seriji Skuid Game. Više od četiri miliona dolara čeka pobednika među 456 učesnika koji će se takmičiti u jezivim izazovima inspirisanim najvećim Netfliksovim debijem svih vremena.

A Nearly Normal Family – 24. novembra

Švedska serija od šest epizoda prati naizgled normalnu porodicu Sendel. Međutim, 19-godišnja Stela završava u zatvoru nakon što je optužena za ubistvo. Ljubitelji krimi priča punih misterija naći će svoje zadovoljstvo u ovoj seriji. Glavne uloge imaju Bjorn Bengtson, Kristijan Fandango Sundgren, Lo Kaupi, Aleksandra Karlson Tajfors i Melisa Ferhatović.

Obliterated – 30. novembra

Kreatori popularne Kobre Kai na svom repertoaru imaju novu akcionu komediju. Serija od osam epizoda pratiće elitnu vojnu jedinicu koja pokušava da eliminiše smrtonosnu pretnju u Las Vegasu koja bi mogla da sravni ceo grad. Glavne uloge tumače Šeli Henig, Nik Zano, C. Tomas Hauel, Kimi Rutlidž, Paola Lazaro, Terens Terel i Alison Gorske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari