Punk/metar/rock svirka mladih sastava u klubu Kuglaš 1Foto: Promo

– Vredi čuti, poslušati, primetiti buduće hitove nepoznatih bendova koji rudare svoj put ka slavi – tim rečima najavljena je punk/metar/rock svirk mladih sastava sa scene Sara Džesika Panker, Bagremov Med i Affliction, koji će u subotu, 22. januara nastupiti u klubu Kuglaš.

Bendovi su povodom nastupa dodali i to da se „na svima već poznatom terenu održava prijateljski okršaj bendova u kom nema pobednika“.

– Nakon par piva, koji svima prijaju, svi će zvučati nikad bolje, ili….?!? Nisu blizu, nisu daleko, procenite sami. Aplauz viška ne može da škodi, dodji poslušaj, može da ti godi – istakli su muzičari.

O bendovima:

Sara Džesika Panker je beogradski pank-rok bend. „U falšu i van štima, ali kakve veze ima“ kažu članovi benda i dodaju: „Volimo pljeskavice bez luka, izvetrelo vruće pivo i biljni kačkavalj!“ „Prljava“ petočlana ekipa je na okupu od 2019.godine. U aprilu 2021. godine objavili su svoj prvi video singl pod nazivom “Stakleno Pankovanje”. Spot je omaž BIGZ-u i sniman je neposredno pre iseljavanja muzičara i umetnika iz ovog, sada bivšeg centra alternative.

Bagremov med je tročlani rock/progressive sastav koji svira autorsku muziku. Osnovan je pod imenom Midnight Train, na jesen 2011.godine. Posle godinu dana prestali su sa radom, da bi se ponovo okupili 2019. u sastavu – Ristić Bojan (gitara, vokal), Terić Nemanja (bubnjevi) i Popović Strahinja (bas, vokal) kada su i promenili naziv u Bagremov med.

Affliction su u decembru 2020. godine osnovale Viktorija Milošević (Smederevo) i Andrea Radojčić (Zrenjanin) koje su se upoznale preko interneta i ubrzo shvatile da imaju sličan muzički ukus. Njima se ubrzo pridružio Lacijo (Kocsis Laszlo) koji svira bas i Milan Ružić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari