Red Hot Chili Peppers objavljuje novi album u oktobru 1Foto: Promo

Bend Red Hot Chili Peppers, koji se nalazi u sred severnoameričke turneje, obavestio je publiku tokom koncerta u Denveru da će njihov dupli album „Return of the Dream Canteen“ biti objavljen 14. oktobra.

To će biti drugo izdanje koje će bend objaviti tokom ove godine.

“Proletos je izašao dupli album „Unlimited Love“ kojim se RHCP vratio brzinom svetlosti, osvojio top liste, oborio rekorde po pitanju tiraža i rasprodatih koncerata širom sveta. Kruna ove faze bila je dobijanje zvezde na bulevaru Hollywood Walk Of Fame kao i velika svetska turneja koja je ubrzo počela”, navedeno je u saopštenju.

– Krenuli smo u potragu za sobom, kao bendom koji smo oduvek bili. Iz zabave smo džemovali i iznova učili neke stare pesme. Ubrzo smo započeli misteriozan proces stvaranja novih pesama, ponovo smo osetili hemiju koja ja nas je obuzimala i koja je na ovom našem putu osvežavala naše prijateljstvo. Kada smo prepoznali da zvuci klize a da nas vizije osvajaju – samo smo nastavili sa radom. Nismo prestajali da pišemo. Kada je sve bilo gotovo, sva ta magija koja nas je okruživala podarila nam je više pesma nego što smo mogli da pretpostavimo. Shvatili smo da će to rezultirati objavljivanjem dva dupla albuma, jedan za drugim. Album „Return of the Dream Canteen“ je sve što jesmo i sve ono o čemu smo ikada sanjali. Spakovano je. Napravljeno krvlju naših srca – kazali su iz benda Red Hot Chili Peppers.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari