Rege veče u Kuglašu 1Foto: Promo

Ljubitelji autorskog roots reggae zvuka i pesama legendarnog Boba Marlija biće u prilici da slušaju nastup grupe Nestvrstani i Bob Marli tribjut benda Crazy Baldheada, na Rege večeri u klubu Kuglaš u subotu, 29. januara od 20 časova.

– Beogradski bend Nesvrstani već više od jedne decenije gaji autorski roots reggae pristup i održava jamajčansku kulturu stvarajući muziku i nastupajući na domaćim i stranim muzičkim festivalima, kao i u klubovima Beograda – ukazali su organizatori.

Povodom benda je naglašeno i to da su „čuvari vatre i da ih nećete čuti često, jer nekada i po nekoliko godina provedu u studijskom radu, bez pretenzija ka slavi ili bilo čemu nadmenom“.

– Njihova ambicija je muzika i uživanje u roots reggae zvuku, u izražavanju mišljenja i pevanju o iskušenjima i borbama običnog čoveka u savremenom svetu. Stanje duha i „high spirit“ je ono što ova kultura održava – pesme i dobra regaae muzika – pojasnili su organizatori nastupa.

Povodom drugog sastava, koji će nastupiti iste večeri, ukazano je da je u pitanju tribute band Crazy Baldheada, nastao 2019. godine, i da izvode neuobičajen repertoar pesama Boba Marlija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari