Ruski ska/rege bend Plush Fish u Svilajncu 1

Udruženje građana “Rođen negde dole” počinje novu sezonu žestokih rokenrol koncerata u Svilajncu i kreće sa realizacijom projekta “Za korak bliže” koji je pod pokroviteljstvom opštine Svilajnac.

U okviru projekta građanima Svilajnca, svoje sviračko umeće će predstaviti rok muzičari iz svih krajeva sveta.Prvi u novoj sezoni biće Plush Fish ska/rege/ bend iz Moskve. Pomenuti koncert na programu je u subotu 31. avgusta u Lobi Baru, sa početom od 21h, a gost iznenađenja  je  elektro-akustični alternativni blues, one man band Sefrango.  Ulaz je donacija (preporučeno 200 dinara).Ruski ska/rege bend Plush Fish u Svilajncu 2

Plush Fish je osnovan 2000. godine u Moskvi. Publika i kritika ih svrstava u najbolje ska/pank bendove Istočne Evrope. Do sada su objavili pet albuma, nekoliko EP i singlova kao i split album s nemačkim ska bendom The Coconut Butts. Bend održi  više od 100 koncerta godišnje (po Rusiji i po državama  bivšeg SSSR-a), a od 2011. ekipa redovno ide na turneje i nastupa na mnogim festivalima širom Europe (Poljska, Nemačka, Belgija, Italija, Holandija, Češka, Mađarska). Godine 2014. posetili su Izrael i bili jedini ska bend iz Rusije koji je promovisao zimske Olimpijske igre u Sočiju.Ovim zaljubljenicima u sport i hokej na ledu, ovo je prva balkanska turneja na kojoj će pored Srbije posetiti i Bugarsku, Rumuniju, Makedoniju, BIH, Crnu Goru i Grčku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari