Sea Dance festival u Buljaricama od 30. avgusta 1Foto: Sea Dance festival

Momčilo i ekipa stižu na ovogodišnji peti jubilarni Sea Dance festivalu u subotu, 1. septembra, da u horu sa fanovima zapevaju neke od najvećih hitova koji su ih smestili u sam vrh rok scene, kao i neke od numera sa aktuelnog albuma „U sali lom“.

Istog dana na glavnu festivalsku binu i predivnu plažu Buljarica u Budvi stiže i jedan od najautentičnijih umetnika sa prostora Balkana, svetski mega-car  Rambo Amadeus. Publika ovogodišnjeg festivala imaće priliku da čuje neke od njegovih sjajnih numera „Balkan boj“, „Urbano, samo urbano“, „Euro neuro“ i druge.

Dugoj listi sjajnih izvođača na Sea Dance festivalu pridružiće se i krosover sastav iz Niša Stereo Banana , internacionalna DJ zvezda Vito Mendez, kao i podgorički DJ Lado Raičković.

Uzbudljivo će biti i na Aqua Viva Latino bini, gde će talas zavodljivih latino ritmova dalekih i egzotičnih zemalja zapljusnuti tirkiznu uvalu Buljarica u Budvi, a magija atmosfere karnevala uz izuzetno energič ne plesove salsa, mambo, merengue, rumba, bachata, bomba i plena u činiće festivalske dane i noći još vrelijim. Na Sea Dance stižu miljenici publike Choma, DJ Sesha, Sambakinhas , koji će uz razigrane performanse zabavljati publiku u petak 31. avgusta i subotu 1. septembra tokom dnevnog i večernjeg programa festivala.  I to nije sve, ljubitelje dobrog zvuka očekuje i Huawei Silent Dance uz muziku koju će za sve posetioce puštati Milan Kovačević, Dirty i Mr Fanatik.

Svoje nastupe na petom jubilarnom izdanju Sea Dance festivala koji će biti održan od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra plaži Buljarica u Budvi potvrdili su Nile Rodgers & Chic, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shl ø mo, Eagles & Butterflies, Filatov & Karas, Sofia Rodina, Marko Nastić , PTU Live, Hladno pivo, Van Gogh, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase, Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa, Jan De R, Danny Cruz, Rosske, Oysha, Mirko i Meex, Lucky Dee, Cavin Viviano, Mark funk, Vll & Vash, Drop Department, Divolly & Markward i mnogi drugi.

Šljunkovita obala obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, čini Buljaricu pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge letnje festivalske noći, praćene sjajnim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

Ulaznice po promo ceni do 22. avgusta

Kompleti ulaznica za tri dana festivala mogu se kupiti po ceni sa 40 odsto popusta, od 2.990 dinara, do srede 22. avgusta. U prodaji su i dnevne ulaznice i to po ceni od 1.800 dinara po danu. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamenu narukvica, zasebnog ulaza na festival kao i pristupa VIP terasi. Cena VIP Gold paket ulaznica za sva tri dana iznosi 12.000 dinara. Ulaznice su dostupne putem zvaničnog sajta festivala seadancefestival.me , a u ponudi je i smeštaj i organizovan prevoz iz Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari