"Seks, droga i Bodiroga": Žestok nastup Prljavog inspektora Blaže treće večeri Beer festa 1Foto: Vladimir Maričić

Subota, treći dan Beer festa, očekivano, donela je i najveći broj posetilaca.

Ljubitelji piva i žive muzike iskoristili su prijatno vreme da pohrle na Ušće ovog vikenda i dobro se zabave.

Treće veče na glavnoj bini otvorio je Džoni Ranković i njegov bend „The Churlians“, pesmama sa albuma „Teram po svom“. Kako je svirka odmicala, mlađi, ali i nešto stariji fanovi cupkali su i njihali se u sve bržem ritmu hitova „Nije do love“ i „Sve što kupiš, nestaje, važno je samo šta ostaje“.

Mladi roker dobro je zagrejao publiku za nastup Bilje Krstić. Ona i njena grupa Bistrik su nastup počeli energično numerom „Ma fakut muma frumoase“ (Rodila me majka lepu) sa albuma prvenca.

"Seks, droga i Bodiroga": Žestok nastup Prljavog inspektora Blaže treće večeri Beer festa 2
Foto: Vladimir Maričić

Na prve taktove pesme „Jovano, Jovanke…“ fanovi su u glas zapevali sa Biljom, a po podignutim rukama, poznata muzičarka je mogla samo oduševljeno da zaključi „koliko vas ima“.

Numere „Rum dum dum“, „Puče puška“ i „Čajorije šukarije“ najavile su pravo veselje.

Domišljati organizatori su prostor ispred bine posuli sitnim komadima drveta, što je umnogome sprečilo da posetioci đuskanjem podignu prašinu. Zbog prašine koja se mogla osetiti i videti na ostatku festivalskog prostora među posetiocima je bilo i onih koji se nisu libili da nose hirurške maske.

Atmosfera se usijala kad je na scenu posle Bistrika stupio Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, za čije hitove „To je samo rokenrol“, „Seks, droga i Bodiroga“ i  „Dabogda crko rokenrol“ najverniji fanovi nisu štedeli svoje glasove.

„Tek je počelo, živelo pivo, živele pivopije, živela deca, živele majke“, pozdravio je Blaža publiku i odmah nastavio u žestokom ritmu.

„Lepa si, Pamela“, pevali su zajedno sa poznatim zabavljačem koji je nastavio da niže hitove…

Fanovi su pomahnitali kad je Blaža kao pravi šoumen navukao svoj srebrni sako i počeo da se penje uz metalnu konstrukciju na bini.

"Seks, droga i Bodiroga": Žestok nastup Prljavog inspektora Blaže treće večeri Beer festa 3
Foto: Vladimir Maričić

U međuvremenu na Alternative Stage-u nastupili su Cotton Pickers, Zona B, Straight Mickey and The Boys, dok je publika na Groove i Bunt Stage-u mogla da čuje svirku bendova Ljubičice, Bohemija, Buč Kesidi, Lion Haze, Reci Cimet i Larska.

U ostatku večeri posetioci će moći da uživaju u nastupima Magnifica, Van Gogh-a i Atheist Rapa na Main stage-u, kao i Kojota i Zostera koji će na binu Alternative stage-a izaći posle ponoći.

Celokupan muzički program možete da pogledate OVDE.

Organizatori su saopštili da je skoro 200.000 ljudi za prva dva dana posetilo muzički festival „Bir fest“ koji se u Beogradu održava po 17. put.

Zvezde četvrte večeri, u nedelju, biće svakako grupa Tap 011, Atomsko sklonište, a pored njih nastupiće još i Elemental, Bobmaj štampa, Nežni Dalibor, Nikola Čuturilo, i Dingospo Dali…

Da podsetimo, posetioci koji imaju beskontaktne Visa kartice mogu da kupe pivo sa popustom od 15 odsto na svim štandovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari