IDJ ShowFoto: Milena Popović

Muzičko takmičenje IDJShow iz nedelje u nedelju uživa sve veću popularnost! Sinoć je emitovana deseta po redu epizoda ove regionalne digitalne trke talenata, koja je televiziju Nova pozicionirala na mesto druge najgledanije komercijalne televizije, sa šerom 11,85%, prema podacima TV Beat-a.

Popularnost na mrežama i striming platformama uticala je i na povećanje vrednosti glavne nagrade IDJCoin, virtuelne valute koja je sada dostigla čak 66.619 evra. Pobednik ili pobednica glavnu nagradu može iskoristiti za nove pesme, spotove ili prisustvo u medijima i na taj način ulagati u razvoj svoje karijere.

IDJShow
Foto: Milena Popović

Ovog puta pevači su se u posebnom Red Bull SoundClash zadatku međusobno natpevavali, a ovu borbu vokala pratilo je rekordnih 26.600 ljudi u lajv prenosu na IDJShow YouTube kanalu. Nakon 12 sati, epizoda ima 140.000 pregleda, a našla se i na visokom 13. mestu na YouTube trending listi! Sadržaj na TikTok-u za sada broji 800.000 pregleda, a na Instagramu pola miliona.

Nakon sinoćnih nastupa žiri je imao izazovan zadatak da svakog kandidata oceni pojedinačno na osnovu onoga što su prikazali. Nataša Bekvalac, Relja Popović i Darko Dimitrov kandidatima su saopštili svoj sud, pa smo dobili ukupan broj bodova i nova pozicioniranja na tabeli. Tako je Đana i dalje na prvom mestu sa 169 bodova, a odmah iza nje je Toma sa 154 poena. Barbara je na trećem mestu sa 126, na četvrtoj poziciji sada je Valentina sa 127 poena, dok Sara zauzima peto mesto sa 125 bodova.

IDJShow
Foto: Milena Popović

Podsećamo vas da glasate za svoje favorite na striming platformama i društvenim mrežama, jer glas publike ima ključnu ulogu, budući da se ocene takmičara baziraju na lajkovima, pregledima, praćenjima i slušanju na platformama kao što su YouTube, Spotify, TikTok i Instagram.

Ne propustite narednu epizodu IDJShow-a u nedelju u 22:30h na TV Nova, jer će biti ono što smo svi čekali – takmičari će u izazovu MY WAY izvoditi svoje pesme, baš onako kako žele da predstave svoj autorski rad.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari