Slavni za i protiv bojkota Izraela, domaćina Evrovizije

Ostavite komentar


  1. Gde da potpišem?
    Čudi me da ne prave na Hristovom grobu, bruka od države.

    1. Zasto su oni bruka od drzave? Da li ste ikada bili u Izraelu? To mi je omiljena destinacija i narod je jako slican nasem i po mentalitetu i po tome sto ih Palestinci malteretiraju vec decenijama , a to se prikazuje javnosti drugacije?!? Molim Vas da ne komentarisete nesto ako niste 100% sigurni! I nece praviti na Hristovom grobu, koji cuvaju kao i Zid Placa.. prema tome…..Hvala ( govorim o narodu ne o prededniku, kao sto ne govorim ni o AV, nego o narodu!!)

  2. Palestina je na terorizmu zasnovana država i Izrael ima potpuno pravo sve što radi „Jadnim“ palestinskim teroristima. Šteta što mi Srbi nemamo takvu homogenost i snagu i izdržljivos koju su pokazali Jevreji kada su se skoro posle skoro dva milenijuma vratili u svoju potstojbinu i izgradili modernu i moćnu državu kakav je danas Izrael.
    P. S. Pola od potpisanih su Jevreji, ali na izdisaju karijere poput Pitera Gabrijela koji ne može da napuni salu ni Beogradskog doma omladine.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.