Split se sutra oprašta od Olivera Dragojevića

Ostavite komentar


  1. NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA, DRAGI OLIVERE!!!
    NEĆEŠ BITI ZABORAVLJEN!
    Pozdrav iz Banata!

    1. Ovoj zemlji svakog dana bar jedna neprijatnost neki Dan umrla nema muslimanka I puce bruka sad Oliver opet mrznja tako nema belog dana

      1. „Puče mržnja“ i to baš prema onima koji su „voleli“ Sbiju i srpski narod „kvočka uzicu“. U toj „ljubavi“ ovih „majki Terezi“ bilo je svega i svačega. Zaboravili ste još jednoga zaljubljenika u ljubav, multietnočnost i saradnju?! Zaboravili ste na Adema Demaćija. I on nas je, na našu nesreću, napustio. Šta očekujete da Srbi izigravaju glupake i retardirce ili, da to, konačno, jednom i postanu?

  2. Kako li će Srbija dalje bez Olivera Dragojevića? Ovih dana prisustvujemo kolektivnom plaču i opraštanju od Olivera Dragojevića?! Svima je bio „veliki čovek“?! Kao da je još jednom umrla naša, “ nikad prežaljena“, i u narodu poznata, „ljubičica bela“?! Jedino što još „Plavi voz“ svojim tužnim piskom nije prošao kroz sve krajeve Srbije gde narod klečeći ispraća i oplakuje smrt ovog velikog kantautora, bez čije će muzike biti još teže svakom Srbinu?! Juče je otišao, opet, jedan modernista i liberal Adem Demaći, kome je posvećeno više prostora nego bilo kom Srbinu. Još ako slučajno „omane“ i Mesić, definitivno smo propali. Šta ćemo mi bez njih?!.

      1. Ne znam na osnovu čega ste došli do takvog zaključka? Da li bih ja sada, po istoj logici, trebalo da tvrdim kako ste Vi divan čovek, samo zato što ljubite Olivera Dragojevića, što ostavljate priglupe patetične komentare i što ste oduševljeni njegovom „veličinom i dobrotom“?! Možda sam loš, kako kažete, a možda samo ne mogu da podnesem ovoliku infantilnost, ovolikoi licemerje, ovoliki autošovinizam i samonipodaštavanje od čega ovih dana „pršte“ svi forumi na većini srpskih medija.Meni ovoliko nadmetanje u javnom samobičevanju ili, možda preciznije, posipanje pepelom po glavi, liči na neverovatniu nezrelost i nepristojnost.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.