Top 5 gostovanja poznatih ličnosti u seriji "Prijatelji" (VIDEO) 1

Poznate ličnosti su redovno gostovale u jednoj od najpopularnijih humorističkih serija svih vremena – „Prijatelji“, a u nastavku su neka od gostovanja koja prate najzabavnije anegdote.

Ljubitelji mogu da se podsete svih zvezda koje su se pojavile u ovom hit sitkomu od 15. aprila, kada svih deset sezona „Prijatelja“ dolaze na HBO GO.

1. Robin Vilijams i Bili Kristal (3. sezona)

Vilijams i Kristal su bili dobri prijatelji, a u to vreme su radili zajedno na filmu čije snimanje se odvijalo u istom studiju kao i serija.

Dvojica komičara zalutala su na set „Prijatelja“, gde su ih scenaristi ubedili da snime kratku gostujuću scenu. Scena je bila u celosti improvizovana, snimljena tog istog dana.

2. Fredi Princ Junior (9. sezona)

Prvobitno je planirano da Tom Henks igra bebisitera, ali je morao da odustane zbog produženog snimanja. Tada je agent javio Frediju Princu Junioru da postoji prilika da gostuje u epizodi „Prijatelja“, uz to da je snimanje već sledećeg dana

To je malo poljuljalo glumca, ali nije dozvolio sebi da paniči. Ne samo da je naučio tekst, već je savladao sviranje pesme na flauti bez ikakvog prethodnog iskustva sa takvim instrumentima.

https://www.youtube.com/watch?v=7_zVZ_Ox9jc

3. Brus Vilis (6. sezona)

Postoji priča da su Metju Peri, koji igra Čendlera u seriji, i Brus Vilis napravili opkladu tokom snimanja filma „Ubica mekog srca“.

Vilis je navodno izgubio i nakon toga prihvatio ulogu Pola, koja mu je donela Emi nagradu. Honorar od ovog gostovanja donirao je u dobrotvorne svrhe.

https://www.youtube.com/watch?v=T2FAN4pJAq0

4. Čarli Šin (2. sezona)

Čarli Šin nije navikao da snima pred publikom u studiju i imao je tremu, tako da su autori serije rekli publici koja je sedela u studiju da im je potrebna tehnička pauza, tokom koje je glumca ohrabrio njegov brat Emilio Estevez.

Nakon toga je Šin uživao u snimanju i zapamtio rad na seriji kao odlično iskustvo.

https://www.youtube.com/watch?v=IcpjD-VH_9g

5. Deni Devito (10. sezona)

Dženifer Aniston, koja igra Rejčel, u to vreme je bila komšinica Denija Devita.

Pitala ga je da li želi da gostuje u seriji, a on je oduševljeno prihvatio i kasnije rekao da je bio spreman da skine još više odeće, ali su autori serije smatrali da je scena već dovoljno moćna.

U ovoj kultnoj seriji se tokom godina pojavilo još mnogo velikih glumačkih zvezda, među kojima su i Bred Pit, Ris Viderspun, Suzan Sarandon, Džordž Kluni, Pol Rad, Šon Pen, Ben Stiler, Vinona Rajder i Džulija Roberts.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Top 5 gostovanja poznatih ličnosti u seriji „Prijatelji“ (VIDEO)”

  1. Jedina prava američka humoristička serija je „Zovem se Erl“, a sve druge su limunadice sa montiranim smehom na svaku repliku.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.