totalni obrtFoto: Promo

U specijalnim humanitarnim epizodama kviza „Totalni obrt“, emitovanim 1. i 8. januara na TV Nova, svoje znanje su testirala dobro poznata lica te televizije i u sjajnoj atmosferi u studiju prikupila ukupno 128.200 dinara koje će donirati osobama ranjenim u Duboni i Malom Orašju u maju prošle godine.

Tokom ove dve epizode, u okršaju opšteg znanja učestvovali su novinari i voditelji sa kojima se svakodnevno družimo i informišemo: Nevena Madžarević, Jelena Obućina, Radovan Seratlić, Marko Novičić, Katarina Bajec, Maja Nikolić, Danilo Mašojević i Goran Dimitrijević.

Iako je pobedu u prazničnom specijalu odnela ekipa emisije Među nama koju pratimo svakog radnog dana od 17:30h, i to Marko Novičić sa osvojenih 64.600 dinara u prvoj, a Maja Nikolić sa 63.600 dinara u drugoj epizodi, svi učesnici složili su se da ovog puta nije bilo važno pobediti, već zajedničkim snagama prikupiti što više novca za one kojima je najpotrebniji.

TV lica Nove u kvizu „Totalni obrt“ prikupila novac za ranjene u Duboni i Malom Orašju 1
Foto: Promo

Ipak, pomenuta suma novca neće biti sve, jer je i voditeljka kviza Milena Vasić odlučila da doprinese i svojim humanitarnim gestom. Ona se ovom prilikom odrekla svog honorara kako bi ga dodala novčanom iznosu koji su u ove dve epizode prikupili takmičari.

„Totalni obrt“ svakog radnog dana donosi osam igara sa rečima, slikama, muzikom i zadacima u kojima takmičari prepoznaju poznate gradove i građevine, najpopularnije umetnike, sportiste, glumce i zvezde estrade ili otkrivaju sakrivene pojmove i reči, a igrače prebacuje u ulogu detektiva koji prate ostavljene tragove da bi došli do konačnog rešenja.

TV lica Nove u kvizu „Totalni obrt“ prikupila novac za ranjene u Duboni i Malom Orašju 2
Foto: Promo

Četiri takmičara počinje zajedničku igru boreći se međusobno za titulu pobednika, ali i skupljajući zajedno sve osvojene poene koje će pobednik preneti u završnu igru. Samo pobednik ide dalje i ima šansu da pobeđuje iz emisije u emisiju i da osvoji visoke novčane nagrade.

Ne propustite dobru zabavu uz omiljeni kviz znanja za sve generacije, svakog radnog dana u 16:45h samo na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari