TV Nova vam želi srećne praznike! Vaše omiljene emisije u specijalnim izdanjima tokom januara 1Izvor: TV Nova

Televizija Nova pripremila je poseban novogodišnji program u susret 2024. godini.

U poslednjoj epizodi emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u ovoj godini, večeras u 21:30h, u goste dolazi Deda Mraz koji će ispuniti male i velike želje gledalaca koji su mu pisali. Uz čaroliju ove novogodišnje epizode ulazimo u praznični vikend, koji ćemo u subotu provesti uz „Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ od 20:30h. Prve goste u novoj godini Ivanović će u svom late night talk show programu ugostiti 26. januara, a zatim mu se 27. januara opet pridružuje poznata četvorka – Dragan Ilić, Srđan Dinčić, Slobodan Nešović Loka i Branislav Bane Raičević.

TV Nova vam želi srećne praznike! Vaše omiljene emisije u specijalnim izdanjima tokom januara 2
Foto: Ivan Dinić

Tokom novogodišnjeg vikenda, 30. i 31. decembra, ali isto tako i božićnog vikenda 6. i 7. januara, budimo se redovno sa Danilom Mašojevićem uz „Pokreni se“ od 7h do 11h. Poslednje jutro ove godine provešćemo u potpunosti u novogodišnjem duhu. U goste će doći Marija i Strahinja Ćalović sa decom, zatim ćemo sa Njuz.net-om sumirati godinu iza nas, a zanimljive praznične priče će, osim reportera Nove u Beogradu, doneti i dopisnici u Čačku, Šapcu, Kragujevcu i Novom Sadu.

Omiljenu emisiju o zdravlju „Zdravo misli“ sa dr Katarinom Bajec gledamo redovno u nedelju 31. decembra u 12h, kada će u gostima o sreći govoriti psihijatar i psihoterapeut dr Aleksandar Misojčić i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković.

TV Nova vam želi srećne praznike! Vaše omiljene emisije u specijalnim izdanjima tokom januara 3
Foto: Ivan Dinić

Istog dana ispraćamo godinu uz „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ u 20:30h, gde će gost biti glavni urednik lista „Danas“ Dragoljub Draža Petrović, dok će muzički gost biti Kralj Čačka. Nakon zimske pauze, gledaoci će opet uživati uz Kesića od 24. februara.

Poslednju epizodu političke tok-šou emisije „Utisak nedelje“ gledali smo protekle nedelje, a najjači utisak opet biramo 14. januara.

Prve radne nedelje u novoj godini, emisije „Probudi se“ i „Među nama“ će se, nakon kratke pauze 1. i 2. januara, redovno emitovati od srede 3. januara.

Prve „Vesti“ 2024. godine biće emitovane nakon praznika, 8. januara, dok će „Mentalno razgibavanje“ biti na zimskom odmoru sve do 15. januara, do kada će se emitovati najzanimljiviji delovi iz dosadašnjih epizoda.

TV Nova vam želi srećne praznike! Vaše omiljene emisije u specijalnim izdanjima tokom januara 4
Foto: Ivan Dinić

Građani će svakodnevno biti informisani o svim važnim temama sa tačnim i proverenim informacijama, u okviru Dnevnika svakog dana u terminu od 19:30h.

U susret novogodišnjim praznicima, omiljeni kviz znanja „Totalni obrt“ koji će se radnim danima emitovati redovno u 16:45h, pripremio je specijal od dve humanitatne epizode za 1. i 8. januar, u kojima će se takmičiti dobro poznata TV lica Nove.

TV Nova vam želi srećne praznike!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari