U čast Vlade Divljana - (ne)normalni i Zdenko Kolar u Botaničkoj bašti 1Foto: Goranka Matić

Grupa (ne)normalni održaće 6. septembra koncert u čast Vladi Divljanu u Botaničkoj bašti, a kao gost će učestvovati njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Zdenko Kolar.

Julski koncert u čast Vlade Divljana održan u Botaničkoj bašti bio je rasprodat unapred, pa su (ne)normalni i Zdenko Kolar zakazali novi susret sa obožavaocima Divljanovog autorskog rada.

U čast Vlade Divljana - (ne)normalni i Zdenko Kolar u Botaničkoj bašti 2
foto Jovan Volarević

Novi koncert će biti održan u sredu, 6. septembra od 20 časova na istom mestu!

Botanička bašta, koja se nalazi u nekadašnjem Divljanovom komšiluku, savršen je ambijent za posvetu tom velikom umetniku, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da primi sve one koji žele da čuju njegove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.

Deset muzičara će deliti scenu ovog puta, i to: Zdenko Kolar (bas gitara), Anja Aleksić (violina), Sara Vučenović (violončelo), Dušan Murišić (truba), Dušan Mamula (saksofon), Igor Martinko (gitara, harmonika), Nenad Jelenković (vokal i gitara), Miloš Jovanović (klavir), Branislav Pavlović (bas gitara) i Milan Jejina (bubnjevi).

Ulaznice za koncert po regularnoj ceni od 1800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima Tickets.rs i online.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari