Preminuo Igor Starović, pevač Divljeg kestena

Ostavite komentar


  1. Tugi nikada kraj
    Ode jos jedna dobra dusa,Dali gospodu trebaju bas ovakovi ljudi.Igore ostadose tvoje pjesme nama a ti pjevaj gore.Pocivaj u miru neka ti je ljepse gore Slava ti vjecna
    AMIN

  2. Žao mi je. Naravno, nisam ga poznavao,ali delovao je kao dobar čovek.

  3. Vecnaja pamjat, prijatelju, dobri decace , vecno mlade duse !

  4. Poznavala sam lično Igora. Upoznala sam ga u Trebinju kada je nastupao sa svojom grupom. Divan mladi čovjek, veoma jednostavan, neposredan i jako prijatan čovjek. Njegovi preci su zemljaci moga muža pa smo ostali i dalje u kontaktu. Mnogo mi je žao što je tako mlad i tako rano otišao. Neka mu je laka crna zemlja.

  5. Zašto ova slika uz vest nije monohromatska, kao ostale slike kod vesti o nečijoj smrti?

  6. Iznenadjena sam jer sam ga srela pre 2 _ 3 dana u Prote Mateje tu je stanovao u komšiluku. Mnogo prijatan i dobar covek iodlican glas koji se retko srece. Tuzna sam. Kad sam ga srela videla, sam da je tesko disao. Pretpostavila sam da je bolestan. Pocivaj u miru legendo!

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.