„Usne” govore o ljubavi, ali na drugačiji način: Spot benda „Darkshines” 1Foto: Zoran Laki Lazarević

 

Kragujevačka rok grupa „Darkshines” objavila je spot za singl „Usne od somota”, koji se nalazi na njihovom aktuelnom albumu „Predaj se”, objavljenog prosle godine za Long play.

Spot je sniman u poznatom kragujevačkom kafeu „Bazar” pod budnim okom rezisera i direktora fotografije Slobodana Milivojevića – Bobanskog (koji već duži niz godina živi i radi u Bahreinu) i njegovih saradnika Zorana Lazarevića Lakija, Dragana Teodorovića Zeka i Strahinje Stevanovica.

Montažu spota je radio Nikola Milivojević dok je kolor korekciju radio Jesus Rodriguez.

– Kao i sve numere „Usne” govore o ljubavi ali na drugačiji način. Kroz čitavu prizmu osećanja prelamaju se čiste i toksične emocije, dok se sama borba između njih zbiva na unutrašnjem planu devojke koja naslućuje neverstvo i izdaju svog partnera, naveo je u promo materijalu singla D. Đurđević.

Da podsetimo, numera „Usne od somota” je bila u konkurenciji za rok hit godine na prestiznoj manifestaciji MAC ( Music Awards Ceremony).

Bend „Darkshines” je nastao još 2003. godine. Do sada, i novog albuma najavljenog za mart njihovu diskografiju čine albumi: „Where” (2005) i „Love is never ending” (2012), kao i DVD „Live in Kragujevac” (2010) na engleskom.

Pre tri godine nastupili su i na Arsenal festu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari