Večeras počinje IDJShow, voditelji Wajwai i Danica Nikolić 1Foto: Promo

Najveća regionalna trka talenata, IDJShow počinje večeras! Od nedelje 20. marta, kada će na IDJTV HD kanalu biti emitovana prva emisija, termin od 20 časova svake nedelje biće rezervisan za talent show u okviru IDJ organizacije, koja ulaže milion evra u razvoj 12 novih karijera.

Nakon što je publika nedavno imala priliku da čuje ko će biti u ulozi IDJCoach-eva, te da se bliže upozna sa pravilima takmičenja, konačno je trenutak da se otkrije ko će kako publiku, tako i žiri i takmičare voditi kroz celu priču: od nastupa, preko green room-a pa sve do chill room-a. Voditeljski duo IDJShow-a činiće najpopularniji tik toker na ovim prostorima Wajwai i poznato lice IDJ televizije Danica Nikolić.

Wajwai je mladi tik toker koga na ovoj platformi prati skoro 700 hiljada ljudi. Momak po imenu Andrija privukao je veliku pažnju i stekao popularnost zahvaljujući smešnim klipovima, dok je nedavno fanove obradovao duetom sa MC Stojanom na pesmi “Vegan”. Danica Nikolić dobro je poznato TV lice i neizostavni deo IDJ ekipe. Talentovana novinarka već godinama vodi emisiju IDJHot u kojoj je mnogo puta ugostila neke od najvećih zvezda domaće scene. Naklonost gledaoca stekla je zahvaljujući odličnoj energiji.

Kako je već najavljeno, cilj prvih epizoda ovog takmičenja jeste da se uz pomoć IDJCoach-eva odaberu 24 takmičara koji će imati priliku da zajedno nastupe na velikoj sceni. Od preko 1500 kandidata koliko ih se prijavilo za audicije, one najbolje odabrali su Relja, Teodora i Darko Dimitrov. Nakon audicija i prve studijske epizode kreće takmičarski deo IDJShow-a, odnosno epizode sa 12 favorita.

Kroz emisije, pa do kraja sezonе, kandidati će dobijati razne muzičke zadatke. Ono što se posebno ističe i što odvaja IDJShow od drugih muzičkih takmičenja jeste da kandidati dobijaju svoju pesmu, spot, čak i duet sa poznatim izvođačem – dakle karijeru pre finala serijala! U njihove karijere će u pesmama, sekundama na televiziji i spotovima, biti uloženo milion evra, dok će imati određeni budžet na mesečnom nivou koji će uz pomoć svojih saradnika koristiti u marketinške i produkcione svrhe.

Učesnici će kroz ovaj Show raditi na kreiranju zvezdanog puta i to u konceptu takmičenja koji na ovim prostorima do sada još uvek nije viđen. Pored muzike, razvijaće i svoje digitalne platforme, a samim tim dobiti i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari