Grupa Vrooom održaće koncert sutra uveče, sa početkom u 23.30 sati, u niškom klubu Feedback u novoj koncertnoj postavi. Nakon Niša, oni će 23. marta seriju koncerata nastaviti na Big snow festivalu na Kopaoniku i 7. aprila u Novom Sadu.


Nova postava ima i nov zvuk kroz koji će 17. marta u Feedbacku odsvirati deo prošlogodišnjeg albuma INPUT, nekoliko starih kompozicija, ali i numera koje će ovom prilikom premijerno izvesti, navodi se u saopštenju. Koncertno leto Vroom će započeti turnejom u Sloveniji u organizaciji Maribora Evropske prestonice kulture za 2012. Ulaznice za koncert u Feedbacku mogu se kupiti u pretprodaji u muzičkoj prodavnici Happy House po ceni od 250 dinara, dok će na ulazu u klub koštati 400 dinara.

S obzirom na to da Vrooom nastupa prvi put u Nišu u novoj postavi, bend želi da se počasti zajedno sa svojim obožavaocima, pa je organizovan „Happy 45 minutes“, dakle 45 minuta pre početka koncerta deliće se besplatno domaća rakija. Nakon koncerta Vroooma, muziku će puštati DJ WC Sedam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari