Originalna postava grupe Tap 011 održaće 1. aprila koncert u Beogradskoj areni pod nazivom „Taprililili“. Ivana Peters, Goca Tržan, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar odlučili su da se jednokratno okupe samo za ovaj nastup, a na koncertu će se pojaviti i Ana Štajdohar i Nataša Guberinić koje su gostovale na poslednjem albumu.


– Vratili smo se u mladost i detinjstvo, pa moram reći da se ponovo osećam neozbiljno. Svi mi danas imamo svoje karijere, svoje puteve, tako da će ovo biti samo jednokratna varijanta – rekla je Ivana Peters, koja je posle Tap 011 osnovala rok grupu Negativ.

Pevačica Goca Tržan naglasila je da će koncert u Areni biti „odgovor svima onima koji pitaju šta se zbiva sa Tap 011 i da li su članovi nekadašnjeg benda u međusobnoj svađi“.

– Ivana i ja smo sa ovim bendom napravile karijeru i ovim koncertom ćemo da se odužimo i njemu i fanovima koji su nas tada pratili. Naši fanovi su sada verovatno odrasli, kao i mi, pa ih pozivam da povedu i svoje klince – poručila je Goca Tržan.

Članovi grupe najavili su da pripremaju kompilaciju najvećih hitova, kao i da će koncert iz Arene kasnije biti objavljen na DVD izdanju. Karte za koncert biće uskoro u prodaji, a iz Beogradske arene su naglasili da će cene biti prilagođene svim kategorijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari