Zrenjaninski Dani piva uz poštovanje epidemioloških mera 1Foto: Dani piva

Dani piva, 36. po redu, biće održani u Zrenjaninu od 25. do 29. avgusta, uz poštovanje epidemioloških mera, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura rekao je da će dve lokacije, na kojima će biti veliki broj posetilaca, Žitni Trg i Trg Slobode, biti ograđeni.

„Imaćemo kovid redare i proveru, ljudi će morati da pokažu potvrdu da su vakcinisani, da su preležali koronu ili negativan test, to su uslovi koje je postavio krizni štab i prema tome mnogo je bitno poštovati sve mere“, kazao je on.

Salapura je rekao da su Dani piva jedan od „brendova“ tog grada i da će ovogodišnji program biti kvalitetan, kako kulturno – umetnički, tako i zabavni uz mnoštvo koncerata, sportskih sadržaja i ostalih aktivnosti.

„Imajući u vidu činjenicu da smo prošle godine obeležili, ali ne i slavili Dane piva, ove godine biće slavlja, ali na specifičan način. Moramo se dotaći i epidemije i mera koje moramo svi da poštujemo, kao i na svim manifestacijama u Srbiji“, rekao je on.

Salapura je uputio apel svim Zrenjanincima i gostima da se pridržavaju aktuelnih mera, da bi, kako je naveo, Dani piva protekli u najboljem redu bez ikakvih zdravstvenih rizika.

Program Dana piva dostupan je na sajtu danipiva.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.