Seka Sablić: Pređeno je deset crvenih linija, nemojte da govorite da ne znate za koga ćete da glasate

Ostavite komentar


  1. Bilo bi lepo da se ostvari Đinđićeva vizija sprske prosvećene i građanske demokratije. A ne da se veliča prividni patriotizam prikrivenih nacista, gde i tri prsta od nedavno podsećaju na propagandu drugog svetskog rata. Otvorite oči i nadjite i tražite tu slobodu o kojoj pevate. Veseli se ničemu, zahtevaj slobodu, Srpski rode. Samo što rode moj nisi zarobljenik zapadnih ideja i teorija zavere, nego sopstvenog beznadja i dezinformisanosti. Svaka čast Seki Sablić.

  2. Потребно је да се изађе на изборе, због непријатеља Србије.

  3. Jedva čekam da čujem šta će Mali Alek, onako duhovit i promućuran, da „prišije“ Seki Sablić, kao što je to učinio Svetlani Bojković. Znade ga on „kasti“, naročito na Pinku ili gde već. „A ako Kraljui ne sviđa se gluma“, neka se okane „ćorava posla “ i „ćoravih „glasačkih kutija.

  4. Jednom sam prevaren. nudilo nam se manje zlo (SNS i Toma domacin Sumadinac) umesto zute bande koja nas je ojadila u pljackaskoj privatizaciji. Vise NIKAD!

  5. bio na njenom mestu, sad će bolesnik da maše snimkom iz Maratonaca ( kraj jezera)!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.