selin dionFoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Selin Dion dobija dokumentarac pod nazivom I Am: Celin Dion u kome će se fanovima obratiti iskreno o svom životu.

Kanadska zvezda Selin Dion istražiće svoja dostignuća i izazovne poslednje godine u kojima je odustala od turneja da bi se posvetila svom zdravlju.

Dokumentarni film I Am: Celine Dion režiraće Irena Tejlor, a to će biti intimni pogled na karijeru i privatan život poznate pevačice.

Ona se inače bori sa sindromom ukočene osobe (SPS), retkom i neizlečivom neurološkom bolešću koja može da izazove vrlo jake grčeve mišića.

U opisu filma stoji da će prikazati privatan život ove zvezde na emotivan, energičan i poetski način, usput hvatajući više od godinu dana njenog životnog puta i borbe sa bolešću.

„Poslednjih nekoliko godina bile su pravi izazov za mene, to je put od otkrivanja mog stanja do pronalaženja načina da živim i nosim se sa njim, ali neću dozvoliti da me to odredi“, rekla je Selin Dion.

„Dok nastavljam performativni deo svoje karijere, shvatila sam koliko mi to nedostaje, naročito da vidim fanove. Tokom svog odsustva, odlučila sam da želim da dokumentujem ovaj deo života, da pokušam da podignem svest o ne toliko poznatom stanju i pomognem drugima sa ovom dijagnozom.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Irena Tejlor je pre ovog režirala i dokumentarne filmove Beware the Slenderman i Leave No Trace: A Hidden History of the Boy Scouts.

Za sada nije poznat datum izlaska filma, ali će on verovatno odmah moći da se pogleda na striming servisu Prime Video.

Da podsetimo, Selin Dion je pre manje od dve godine dobila dijagnozu sindroma ukočene osobe, kada se obratila fanovima i objasnila zašto je odložila turneju.

Uprkos fokusiranju na zdravlje i provođenju vremena sa porodicom, pevačica je navodno prisustvovala jednoj utakmici hokeja u novembru prošle godine u Kanadi.

Izvor: People

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari